Ballilokmam 28 gunluk kizimin 2 gundur kakasinda incir cekirdegi gibi beyaz beyaz parcalar var hastaneye goturecegim ama benden gaita tahlili isterlerse ne yapacagim hakinda bilgim ve tecrubem yok ilk cocugum yenidogan gaita nasil verilir
-erCansu- Ballilokmam canm zaten onlar sana kap veriyor yada bazi hastaneler direk bezi istiyor ama beyaz beyaz seyler olabiliyoki zaten sutun yagi demisti doktorum bana bi sorunda olmamisti
Hulya93 Ballilokmam canım ben de ebeme danışmıştım sütün yağlı olduğu için o durum bebeğin bünyesi henüz sindirime alışık değil o yüzden sindirilemeyen yağlı kısım onlar demişti
Meraklitaze Ballilokmam Bebeginin sindiremedigi yağlı kısımdır canim o ama yine de git tabi.Yalniz bebegin evde kakasini yapsin bezi al oyle git bence yoksa orda saatlerce bebisin kaka yapmasini beklersin.
Ballilokmam -erCansu- bende aslinda kaynanama boyle biseyin normal olabilecegini soyledim ama dinlemedi geldik hastaneye sira bekliyoruz 😎
Batimoms Benim.oglum mama yiyor onda bile var. Arka arkaya besleniyorlar demekki sindirmeye vakit kalmiyor.