Gyagiz Merhabalar ikea ya da ikea tarzı mama sandalyesi uygun fiyata verecek biri var mı neden ikea istediğimi de söyleyeyim deprem bölgesindeyim konteyner da ancak küçük bir mama sandalyesi sığabiliyor uygun fiyatlı verebilecek olan varsa sevinirim 🙏🏻
Oburiks Gyagiz bim e geliyor sürekli ikea antilop tarzında 250 lira falan alabilirsiniz daha mantıklı
defmommy Gyagiz e bebekde 220 ₺ ya mama sandalyesş var buradan ikinci el alsanız bile kargosu birsürü tutar e bebeğe de bakın mutlaka ☺️
Gyagiz Oburiks baktım ama görmedim yakın zamanda katolpglarında yoktu yoksa çok işimi görecekti teşekkür ederim 🙏🏻
Duygu29 Gyagiz merhaba; yanlış anlamaz iseniz mama sandalyenizi ben alabilir miyim? Özelden nasıl mesaj atılıyor inanın bilmiyorum. Ama adresinizi yazabilirseniz. Ben almak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın🙏
Gyagiz Duygu29 Olur mu lütfen sadece uygun fiyatlı verebilecek olan var mı diye sordum zaten sanırım yakında şoka gelecekmiş oradan alacağım 🙏🏻🙏🏻 ince düşünceniz için çok teşekkür ederim
Duygu29 Gyagiz çok isterdim bebeğinizin mama sandalyesini almak. Bu post önüme çıktığı için gerçekten içimden geldi. Özelden mesaj atmak istedim ama kullanıcı adınızı bulamadım
Eackr Gyagiz bime a101e gelen mama sandalyesi internette de satılıyor faros marka acil ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz