E_A_H27 Arkadaşlar Esma ismine uygun isim arıyorum önde veya sonda farketmez neler düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz
Kitapkokusu E_A_H27 Esma Hüsna diyormuşum. 😂 Hüma nasıl olur acaba? Ama Esma tek başına da çok güzel bir isim.
Melis1706 E_A_H27 iki isimden ceken birisi olarak ben kizima tek isim koydum cok sorun oluyor ileride
Betulmeyra E_A_H27 neden Esma koymak istiyorsunuz arapçası isim demek siz isim olarak çocuga ne koyarsanız onu taşıyacak tabi siz bilirsiniz ama bence daha güzel manalı isim koymanız öneririm…..uygun olarak önerimde meva olabilir …Esma meva güzel oldu bencee..😊
Dilruba_1 E_A_H27 bence Esma koyacaksanız tek koyun derim önüne ya da arkasına başka bir isim hoş durmayacaktır Hatta koymak zorunda değilseniz başka bir isim düşünün derim birisi belirtmiş anlamı isim demekmiş
E_A_H27 Dilruba_1 eşim annesinin ismi diye koymak istiyor yanında başka uygun bir isim bulmaya çalışıyorum
sirinpatates E_A_H27 zaten kayinvalidenizde Esma ismi var ailede iki esmaya ne gerek var herkes kendi adıyla yaşamalı neden kaynana kayinbaba ismini çocuğunuza koyuyorsunuz anlamıyorum ki heleki ölen birinin ismini koyduklarında hiç anlam veremiyorum. Peki siz kendi annenizin ismini neden koymuyorsunuz? Bu durum bana biraz tuhaf geliyor onunki anne sizinki değil mi haksızlık ben olsam çok alınır ve üzülürdüm
Dilruba_1 E_A_H27 siz de kendi annenizin ismini önüne ekleyin tam olsun madem sizin annenizin neyi eksik 😀 Ama ağır bir isim iyi düşünün günümüzde birçok kişi ismini beğenmeyip değiştirir oldu
Agg2408 E_A_H27 iki isim hiç sevmiyorum koymakta istemedim ama birini ben istedim birini eşim istedi onunda gönlü kalmasın diye iki isim koydum ama hiç sevmiyorum
MinikPandam_ E_A_H27 Esin, Erva, Eslem, Sima aklıma gelenler bunlar şimdilik ama ben kardeş ismi düşünüyorsunuz sandım iki isim koyacaksınız bunlar olmaz. Abla kardeş için iyi olur ama. Esma koyacaksınız tek koyun