Bushra_92orce arkadaslar kizim bugun 4 aylik oldi her ay 1bucuk kg artiyordu anne sutu ile bu ay 100 gr atmis cok uzuldumm niye boyle oldi doktor istersen ek verme dedi kilosu var ama bebek ac napiyim cok uzuldum
Tazefasulyecik Bushra_92orce bence atak dönemi olduğu için bizde yeni dört aylık olduk ve az kilo almış ek gıda düşünüyorum ama daha erken diyorum bir ay sonra başlarım büyük ihtimalle hiç üzülme kilosu iyiyse 4 aylık bebek 5 kilonun üstündeyse sıkıntı yok diyorlar ağlamıyorsa bence açlıktan sıkıntı etme
hayalperest2310 Bushra_92orce bence kilosu çok iyi maşallah🧿 benim bebeğim 3 buçuk aylık 5600 gram kilosu 😥atak dönemi olabilir yaz ayı sıcak yine alır toparlanır hiç dert etme ben napım kız 😂😂😂
Bushra_92orce Tazefasulyecik kilosu iyi 7150 doktorda kilosu iyi ek gida verme dedi onceki aylar cok almis bi ay almasin dedi ama ben hic rahat degilim sanki ac cok uzuldum formuk sutude hic begenmedi 😫😫
cansuyagmur Bushra_92orce yok artık abartmayın. benim 15 aylık kızım 9 kilo. kilosu iyi bebeğe hemen formül sütü dayadınız 🤦
Bushra_92orce hayalperest2310 ya bende nebileyim niye boyle stres oldum havalarda cok sicak kiz cok iyi gidiyodu bu ay malesef cok kafama taktim bu kilolari sanki depresyona girdim gibi ooofff
Bulutaren Bushra_92orce benim bebegimde 4ay 4 gunluk cnm bugun tartildi asilarini oldu 6.470 gram cikti soktor iyi dedi. Bidaki ay tatimlara baslariz dedi iste bi cay kaaigi yogurt havuc 3 gun kurali ile 6. Ayda ek gidaya baalaei tam anlamiyla dedi