Gly_87 Hameh merhabalar iskenderundayim,cok ev kalmadi ne yazikki olanlarda emlakcilarda zaten,sahibinden de baktinizmi
Zlhaanne Hameh malesef doğru dürüst ev kalmadı bende İskenderun da oturuyordum evim gitti yer Erzin’de ev buldum İskenderun da var olanlarda çok fazla pahali
Birminikannesiyim Hameh toki konutlarini sorun kiralık varsa oralara yerleşim çok daha güvenli deprem bölgesi sonuçta
Hameh Gly_87 çok ev kalmadı derken yıkıldı mi yani depremden dolayı çok hasar var mi . Sahibindene bakıyorum sürekli de okula yakın olsun falan istiyordum biraz da
Gly_87 Hameh hayir zaten yikilan yerlerdeki insanlar baska evlere tasindi dogal olarak,o yuzden cok ev kalmadi dedim kalanlar genelde 1+1 2+1, okul neresi peki
melo23 Hameh pardon siz nerde yaşıyorsunuz ?? Çok kötü deprem oldu kaç şehir etkilendi aylarca çadırlarda kaldık sokaklarda kaldı herkes en hasar alanda Hatay oldu Hatay’da hasar almayan ev kalmadı tüm ilçeleri ve merkezi olmak üzere
Gly_87 Hameh avm numune mahallesi civarindaydi okulunuz,evet carsi pahali ne yazikki denk gelirsem yazarm size
witcher Hameh 9 bine vermiş bana çok geldi depremden önce böyle değildi dedi çoğu ev yıkıldığı ya da kullanılamaz durumda oldugu icin ev yok diyor ondan kiralar zamlanmış
Hameh witcher hmm anladım doğrudur biz de artık 8-9 u gözden çıkarttıkta yeter ki iyi güvenli bir yer olsun
Hameh melo23 ben de islahiye de yaşıyordum evim yıkıldı depremin nasıl olduğunu neler yaşattığını ben de biliyorum. Ama şimdi iskenderunda ev bulmamız lazım
Hameh Zlhaanne yani uygun olursa ona da sığmak zorunda kalırız napalim keşke 2+1 falan olsa da şartlar tabi. 9 aylik bir bebeğimiz var