Aybars_m Faahan7 göbek deliği dısardaysa eğer benim doktorum göbek fıtığından bahsetmişti. Kordon bağını kesmeden kaynaklanıyormuş. Eğer düzelmezse cerrahi operasyon yapıyoruz 1 yaşindan sonra demişti
210796 Faahan7 üzerine basınca fıss ses geliyormu?benim oğlum 48 günlük 2-3 gündür dediğiniz gibi.dün öylesine üzerine yavaşca basdım fıss ses geldi sonra yine kalkdı öyle.karnına ince birşey sardım.doktora gütmeliyiz bu günlerde bakalım ne diyecek
1100210182 Faahan7 göbek fıtığıdır birimde vardı dr telaş yapma zamanla geçer dedi öyle de oldu zamanla kayboluyor
Esraabrklug Faahan7 bizimde öyleydi sırtüstü arada uzandır uyanikkengeciyo merak etme fitik falan değil
Aysegul89 Kimyon sezene anasın içtim biogaia relaktaz subsimplex maflor gaz ilaçları aldım ayaklarımı Sıcak tuttum bence hiçbiri işe yaramadı bebeğin bağırakları geliştikçe azalıyor şükür ki benim bitmedi henüz
Eymene Aysegul89 bizim da bağırsak gazımız çok fazla ishal sürekli 25 günlüğünüz çok yoruldum bağırsak gelior denilior inş öledir hastalık fln yoktur
Aysegul89 Kendinizi yıpratmayın hiç dua edin bebeğiniz ağladıkça sarılın inanılmaz zor bir süreç gerçekten yaşamayan anlamaz akışına bırakın büyüdükçe geçecek inşallah