Naznaz00 Kızlar 4-5 gündür bebeğimin gündüz uykusu hiç yok denilecek kadar az ağlaması yok ama uyumuyor ne yapacağım
Eceerva Naznaz00 bizimki ile aynı günlükler benmkii aşırı ağlıyr gece gündüz uyumuyr uyamasin razıyım ama ağlıyr moraryr göbek bağı hala iyileşmedi. İdrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullanyrz😔
tubasd Naznaz00 uyku saatlerini takip etmenizi ve saatli uyutmaniz öneririm bu büyüdüğünde de işinizi kolaylaştırır Allah’ın izniyle
tomvejerry Naznaz00 olusturamiyosunuz maalesef bizde iki buçuk aylık olduk kendi nasıl isterse öyle yapıyorum
tubasd Naznaz00 hastalığı varmış onunda etkisi olabilir şuan yeni doganin kaç saatte bir uyumasi gerektigini anımsamıyorum internetten yazarsanız çıkar
Eceerva Naznaz00 largopen verdi doktor bir hafta kullandım ama bugün kullanmayi kestim dolapta muhafaza etmedim şimdi yenisini aldım ama kullanmayacam.baska bı doktora Randevu aldım
Pamukseker15 Naznaz00 gazdan olabilir ne kadar çıkarsan da çok oluyor belki gaz damlası kullanmak iyi gelir. Hiç geçmiyor ise bi doktora görünün tahlil yapabilir
Hndavc İkiz bebeklerim var 41 günlük 2-3 haftadır ne gece ne de gündüz uyuyorlar gaz damlası uyku damlası hiç bişey fayda etmiyor doktorun da dediği şey yapacak bişey yok o yüzden sabır 🙏 hem bebek yıpranıyor uykusuzluktan hem de biz