bilinmeyen202023 Kızlar bebeğiniz kaç aylık ve telefonunuzda kaç fotoğrafı var benim bebeğim 18 aylık olcak nerdeyse 4 bine yakın fotosu var 😀 fırsat bulunca çok benzer olanları silip azaltmak istiyorum biraz
Balkiz12 bilinmeyen202023 nasıl depoluyorsunuz acaba flasha atmak ıstıyorum ama virüs kapr silinir resimler diye atamıyorum
Bebekcino bilinmeyen202023 benim de çok fazla şöyle birşey yaptım kaybolursa bile elimde kalsınlar diye internetten fotoğraf çıkarttırma sayfaları var az az oradan bastırıyorum ki ıcloud silinir falan gitsede elimde kalsın
eylulyagizmoms_ Balkiz12 bunu bende merak ediyorum bide benim 2 çocuk var hafıza da yetmiyor drive kopyalasam ileride bir sey olur mu acaba
Minnakelifim Balkiz12 ben resimleri flasa atmıştım ama maalesef flaş bozuldu Allah’tan iki ayrı flasa atmıştım ama digeride bozulur diye resimleri toplu halde çıkartırıp albüm yaptım.
bilinmeyen202023 Balkiz12 google fotoğraflara yedekliyorum bide hafıza kartında fotoğraflarım bi ara da flaş belleğe atmayı düşünüyorum
2ogullu1anne 2 binden fazla vardı.Telefon değiştirdiğim için çoğu gitti.Topladiklarimla şu anlık bin tane.
Bebekcino Yigitefeninannesi_ sosyapix den yaptırıyorum ama başka sayfalarda var fotoğraf bastırma yazınca çıkıyor
Balkiz12 Minnakelifim bende bugün albüm mü yapsam acaba diye düşünüyordum varmı bildiğiniz albüm satan site
hayatisigim Google fotoğraflar yıllık depolama satın aldım usbye da attıklarım bi köşede kalıyor öyle o nedenle böyle yaptım keşke daha önceden satın alsaydım
papatyam-34 bilinmeyen202023 9 aylık 3456 tane resmi var bende geçen bilgisayara atmaya çalıştım sürekli hata vermedi atmadı en son bıraktım oturup eliyorum arada ama silmeye de kıyamıyorum aynı olanlardan seçiyorum bazen aynı olanı da silemiyorum burda gözü güzel öbüründe ağzı güzel kalsın diyorum 😂😂
fatmaa37demir bilinmeyen202023 9 bucuk sylik şuan en saçma resimleri bile duruyor kaç bin tane var bilmiyorum 😅
NmalkoC bilinmeyen202023 benım 2 yaşında tabletin hafızası full oğlumun fotoğraf ve videoları var telefonumdada 5000 tane falan her anını çekiyorum eşimin telefonuda doludur birde flasha attıklarım var aynı fotograflar dan bizimde cok var tenizlemek lazım ama ohoo cok zor
Bugleminannesi28 bilinmeyen202023 7.5 aylık 6800 tane fotoğrafı var telefonum artık depolama alanı kalmıyor diye alarm veriyor shshsh daha çok çekecek flasa aktarım yapmam lazm