[silindi] Boynunda 2 3 tane sivilcemsi şey var krem sürdüm ama isilik mi nasıl geçer biraz gıdılı olduğu için sıcaktan çıktı sanırım, bebek pudrası falan işe yarar mı
papatyam-34 [silindi] ben bir aydır geçirmeye çalışıyorum yok valla geçmiyor sürekli ter içinde kalıyor tuzlu su iyi gelir dediler bir hafta tatildeydim suya da soktum o an geçiyor terlediğin de tekrar çıkıyor hiç bir şey anlamadım terlemeden de duramıyor havalar çok sıcak cuma doktora gideceğim bakalım ne diyecek krem verirse size de söylerim benim kendi kol eklem yerlerim bile isilik oldu oğlumun da sırtı kol bacak eklem yerleri yüzü hariç neredeyse her yerinde var
Suuu [silindi] Bebek pudrasini onermiyorlar. Ben Hindistan cevizi yağı sürüyorum iyi geliyor ama kesin çözüm değil ne yazıkki. Bu sıcaklarda baş etmek zor… Doktorum her gün duş aldır ince giydir ve Hindistan cevizi yağını kullan demişti.
hunilimomy [silindi] isiliktir gıdılıysa hemen etkilenir hele de yıkayıp kurulayip gül suyu sürebilirsiniz pamukla
[silindi] papatyam-34 bepantol derma aldım şimdilik bir de sabah duşa sokuyorum inşallah iyi gelir size de