Papatyam1703 Kızlar hangi marka daha iyi terletmiyor terletme konusunda kararsınızım kullananlar yardımcı olursa sevinirim 🥰
Rabiays Papatyam1703 camım ben Erzurum dayım bunun için içi kürklü aldım defactodan çok kalın kaliteli
Eue Papatyam1703 ben jokerden aldım..kullanmadım daha ama memnun kalırım muhtemelen.Çünkü içi penye..İçi polar yada peluş almayın onlar terletiyor.Ayrıca fiyatıda diğer markalara göre daha uygun.Oldukcada kaliteli ve güzel
Unicorn Papatyam1703 nerde yaşadığınıza bağlı olarak alın içi polar olanlar var hm lcw mothercare de ya da daha inceler var joker ve ebebekte ebebektekiNin markasını bilemedim.
ElZu24 Papatyam1703 ola bilir☺️belki türkiyede çok tanınmış marka olmayabilir🤷🏻♀️ben azerbaycanlıyım baküde yaşıyorum burdan aldım☺️
Rhk01 Okul poları gibi içi. Terketmiyo sıcak tutuyo en kalitelisi bence lcw en iyisi bedenleri tam oluyo hemde e bebek gibi geniş ve kısa yada dar ve uzun değil
Papatyam1703 Rabiays kocaelindeyim çok soğuk değil ama toplu taşımaya in bin o süreçlerde terletirse diye düşünüyorum