Cagrimomo Hanımlar bakar mısınız Allah aşkına ya bebeğim bir yaşına geçti geçeli geceleri çok fazla uyanıyor gün içinde fazla yemiyor doğru düzgün uyumuyor beni hep yanında istiyor anlamadım bu çocuk acaba gün içinde aç mi kalıyor yani elimden geldiğince zorla veriyorum yemek Aptamil ve meme veriyorum ayrıca yemek kahvaltı ne varsa veriyorum ama yok fazla yiyen bir çocukta değil ne oluyor anlamıyorum biri akıl versin Allah adına ya
Zhrdgn Cagrimomo merhaba, benim bebeğim de 14 aylık bu aralar hiç Bi şey yemiyor doğru düzgün, geceleri zaten bıraksam sürekli memede kalmak istiyor, bence atak ya da diş dönemlerinde iştahsızlık olabilir boyu kilosu iyiyse çişi de yeterliyse sorun yoktur
AngelMotherr Cagrimomo diş olabilir mi üstüne gitme fazla rahatsız olduğu bir şey mi var acaba sagliksal gün içinde neler yapıyorsun sıcak havalar
Sebusebu Cagrimomo benim kızım da öyle 18 aylık. 10 bucuk kilo. Pek iştahlı değil her yemeği atıştırıyor. Meme almıyor artık. Akşam uyumadan önce 180 ml aptamil içiyor. Ama gece mutlaka uyanıyor. Gece beslenmesini kestim su içiriyorum uyandıgında. Bi de 1 haftadır odasını ayırdım. Kesintisiz uyutmaya calısıyorum.
Cagrimomo AngelMotherr yok hayır hiç bir şeyi yok üstteki iki dişi de çıkardı ama yok hep böyle iştahsız br çocuktu yemeği yemek yerine oynamak istiyor
smmamons Cagrimomo benim kızımda öyleydi en son bi arkadaşımın tavsiyesiyle kaşık maması aldım. Hippin tahıllı olanlarından ya da farklı markaların gece maması. Suyla muhallebi gibi pişiriyorum içine yarım muz bir cebiz rendeliyorum ve mutlaka gece uyumadan yediriyorum. Ve bunu yaptığım her akşam çok rahat uyuyor eğer yapmazsam tüm gece memede. Bi deneyin isterseniz. Çişli bez sayısı önemli değil yenidoğan değiller sonuçta:)