Cemre_61 Selam kızlar Kıbrıs’a tatile gidenler bebeklerin kimliğinde fotoğraf olmak zorundamı öyle bir yazı gördüm de aklıma takıldı kaç güne yeni kimlik gelir bu arada bilen var mı aranızda
oyku_moms1 Cemre_61 zorunda diye biliyorum. Biz kızıma pasaport çıkarırken fotoğrafçı demişti pasaport gerekmese bile resimli kimlik şart demişlerdi
Sanemim Cemre_61 evet canım benim bi arkadaşım kıbrıs a taşındı küçük bebeği var 4 aylık kimliğinde resmi olmayınca olmuyormuş. O yaptırıp öyle gitti🌸
nkizilates Cemre_61 4 aylık bebek için resimli kimlik mi olması gerekiyormuş yani? Benim şu an bebeğim 4 aylık değilde bende eylülde gidicem kıbrısa o zmn bende yeniletmeliyim?
Cemre_61 oyku_moms1 teşekkür ederim riske atmayayım halledelim bu işi umarım hızlı gelir ağustos 7 rezervasyonumuz var şans eseri okudum az önce 🤦🏻♀️😒
Cemre_61 oyku_moms1 yarın detaylı öğreniriz ama benim gece gece aklımı kurcaladı denk gelmem de iyi oldu yoksa bide geri dönmek var
Cemre_61 Sanemim ay çok teşekkür ederim bilmiyodum eskiden kimlikte fotoğraf olmazdı ya ama zaman normal değil tedbirli olmakta da haklılar
Cemre_61 oyku_moms1 Çok sağolun öyle yapalım riske atmayalım iyi ki fark ettim yoksa cidden yanacaktı
Birnilhikayesi Cemre_61 evet gerekiyor Kıbrısta yaşıyorum ama çok çabuk geliyor yeni kimlik hemen basıp yolluyorlar.
Cemre_61 nkizilates öyleymiş canım baksana şey diye okumuştum sanırım bebek kaçırma olayları çok olduğu için önlem amaçlı böyle yapılmış sende öğrenmiş oldun en azından sorar araştırırsın ☺️☺️
Cemre_61 Birnilhikayesi ay çok teşekkür ederim gerçekten erken fark etmeme çok sevindim aşırı üzülürdüm ☺️☺️
Cemre_61 Busex çok teşekkür ederim canım halledeceğiz ilk vesikalığını da çektirmiş oluruz böylelikle ☺️☺️