Sdzr Cns15 32+5 te 1.6 kg premature doğdu oğlum şuan 3 ay 16 günlük 60 cm boy 6 kg tabi her bebek kendine özeldir sağlıklıysa her ay belli bir kilo alıyorsa maşallah sağlıkla büyüsün hepsi inşallah💙
FaaBu Ayse_grn07 bizde aynıyız cnm 11 aylık 8 kilo 70 cm. Valla başta çok takıyordum alsın diye ama artık pes ettim yemesi çok güzel ama aşırı hareketli
_ipekk18 Cns15 18 ay 9 günlük 8.5 kilo 76 cm boy 2430 Gr doğdu 36 haftalık minyon tipli olucak dedi doktorumuz genetik ve hiperaktivite ve birazcık iştahsız ama sağlığı yerinde kan tahlillerimiz temiz elhamdülillah 🤲🌸
2kedi1bebekannesi _ipekk18 ay benim bebeğim de sanırım böyle olacak şu an 8 aylık 6600 Gr 64 cm doğum kilosu 2240 Gr idi çok şükür bir sağlık problemi yok ama minyon sanıyorum
_ipekk18 2kedi1bebekannesi çok şükrü önemli olanda sağlık zaten kiloyu sağlık sanan okadar çok insan varki bide insanın psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar Valla şuan doktorumuz raporlu mama verdi onu bile icmiyor kilosu düşük diye yani yemiyor yani her yolu deniyorum yok yani yapısı öyle aç olsa yer diyorum 🤷♀️