Merimeri Merhabalar kızımın inanılmaz bir gaz sancısı var bu ilaç tavsiye edildi kullanan ve faydasını giren annelerimiz var mi acaba şimdiden çok teşekkür ederim 🤗
Damlalparslanozdmr Merimeri evet ben oğlum 1 aylıkken kullandım gerçekten inanılmaz iyi geldi kakasını yapamıyordu onu bile rahatla yapmasına sebep oldu çok şükür ve zaten en iyi gaz damlası bu biogaia
Kubrataptik Merimeri canım ben çok faydasını gördüm kendim bile kullandım doğumdan sonra kabızlık yaşamıştım kızım 4 aylik içinde probiyotik olduğu için kullanmaya devam ediyorum gaz problemimiz çok çok azaldı.
Nisademir Merimeri hem bağırsakları düzene sokuyor hemde gazı alıyo ama düzenli kullanılması gerek etkisini 10 15 gün sonra gösteriyor
ErtugrulAnnesii Merimeri evet her gün aynı saatte düzenli olarak kullanın inanılmaz etkisi var sadece gaz değil probiyotik bi damladır tuvalet sıkıntısına da yardımcı olacaktır🌸
Merimeri Benim kızımda kaka yapamıyor ve gözlerimden damla damla yaslar geliyordu ne yaptıysam gecmedip😔
Duygual Ben de kullanıyorum faydasını gördüm. 3-4 gün kullanmadım gaz sancısından acillik olduk. Doktorunuz verdiyse kullanım mutlaka düzenli olarak
Sltnncr Oğlum 35 günlükken falan başladık gaz sancısı için inanmadım ama 3. Gününde gaz sancısı azaldı ilk başta bı kabız yaptı ama düzeldi doktorunuzla bı görüşün yinede 3 aylık. Olduk hala kullanıyorum ve düzenli kullanım çok önemli ve akşam 6 7 arası icirneye özen gösterin gaz sancıları daha çok geceleri aktif oluyor çünkü Ama arkadaşlarından dediği gibi düzenli kullanım çok önemli
tuzvelimon Ben çok faydasını gördüm hemen pes etmeyin 1 hafta da ancak etkisi görülüyor. Ama bize yetmedi zinco da kullanılıyoruz.
Elfidam Bizde kullaniyoruz 5gundur kaka yapamayan bebegim 2gunde 1 yada gunde 1 mutlaka yapiyor masallah. Dedikleri gibi duzenli saatinde kullanim onemli
Pelrenc 20 günlükten beri kullanıyoruz bebeğim 3,5 aylık. Acayip faydasını gördük.ilaç değil zaten biogaia.faydalı bakteriler var içinde bağırsaklardaki gaz çıkışını kolaylaştırmak için.o yüzden korkmayın güvenle kullanabilirsiniz uzun süre. Ama saatini takip edin düzenli verin. 1 haftada etkisini görürsünüz.ilaç olmadığı için öyle kullanır kullanmaz bıçak gibi kesmiyor ağrıyı.