Gly24102022 Bebeğim 8:30 aylık hiçbir şey yemiyor mamayı reddediyor normalde yediği şeyleri yemiyor lütfen yardım edin şu an sadece emiyor ama doyduğunu düşünmüyorum boğazı enfeksiyon kapmıştı 4 5 gün önce ne yapmam gerekiyor acil yardimmmmmm
tekbasimabakiyorum Gly24102022 enfeksiyondan dolayı beslenme reddi yapıyor, bu süreçte biraz kilo da verebilir, endişelenmeyin. Sağlığına kavuşur kavuşmaz çok hızlı şekilde toparlar. En sevdiği şey neyse onu yedirmeye çalışın muhallebi genelde her çocuk sever
tubasd Gly24102022 hasta olduğu için yemiyordur ayrıca anne sütü yeterli gelir merak etmeyin boğazı öylesine normale döner biiznillah
1keremannesi Gly24102022 duzeldımı benım bebeğim dr 8 aylık yediği seyleri yemıyor dunden berı ağzını acmıyor
Gly24102022 Evet muhallebi çok seviyor normalde yoğurtda ama suan onları bile yemek istemiyor 😕 umarım çabucak geçer
Gly24102022 1keremannesi hayır maalesef yani muhallebi tarzı şeyleri biraz oyalayarak verebiliyorum ama mamayı kesinlikle yemiyor biberonu ağzına koyduğum an çeviriyor yüzünü