Meray2902 Kızlar emziriyorum bebeğim 2 ay 28 günlük son 4 gündür bebeğim günde bir defa kaka yapıyor önceden 3 4 kere yapıyordu birden 1 e düştü normal mi ?
Adasenay Meray2902 bizimde 3. Ayda 1 e düşmüştü hatta 4.ayda 2-3 günde bir yapmaya başladı .Büyüdükçe azalıyormuş ☺️
Senazz11 Meray2902 şuan bende de aynı sorun var 2 ay 13 günlüğuz 1 gündüz bir gece yapıyor sabha degistm sadece ciş yapıyor kakası daha yok
Findikzadem Meray2902 değişebilir ek gıdaya başlayınca da değişecek 8 gün yapmadığı oluyordu şuan 23 aylık günde 2 3 yapıyor bazen 1 kere, bir sorun teşkil etmiyor
Yeniannis_ Kakadan cok çiş sayısı önemli diye biliyorum 2 ay 8 günlük bebeğim bazen günde 1 yaptığı da oluyor.
Prensesannesi96 Meray2902 normal canım ben 1 buçuk aylık bir haftadır 3 günde bir yapıyor.. öncel günler gibi değil yavaş yavaş azalıyor kaka sayısı 🥰
Mutluumom Meray2902 bebeğinizin kakası nasil acaba benim kızım da bazen 4-5 defa yapıyor bazen 1 defa değişiyor ama genelde sulu sarı kaka yapıyor enfeksiyon falan mı var diye korkuyorum artık
Mutluumom Meray2902 evet o şekilde birde yaparken zorlanıyor gibi genelde emerken yapıyor internette ilk aylarda ağlayarak yapmanın normal olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum ama sizinde o şekilde mi
Meray2902 Mutluumom yok emerken veya normal dururken. benim kıza Sanki büyük insan yapiyormuş gibi yüksek pirtt sesleri eşlik ediyor kolay cikartiyor 😂😂
Meray2902 Mutluumom ağlarken arada pirtliyo sadece onuda bağırsaklara ani baskı olduğu için gazını çıkarıyor diye okumuştum