manzaramistanbul Doğuştan bu şekilde doğdu şuan 21 günlük bu kırmızı leke nasıl geçer ortalama kaç yaşında geçiyor
HasGok-001 manzaramistanbul kalıcı olduğunu biliyorum tanıdığımızda da var bütün yüzünde pembeye dönmüş ama belli annesi doğduğunda da vardı diyor
Birminikaslan manzaramistanbul benim oğlumunda cenesinin altinda var lekesi doktorumuz büyüdükçe geçer dedi özellikle 1 yasa kadar geçmezse hormonlarına bakalım dedi
gecekusu_- manzaramistanbul benimde kızımın ensesin de var 🤭 doğum lekeleri benim bildiğim kadarıyla kalıcı çünkü bende de var 😀 ama rengi açılır varla yok arası gibi bir şey olur
manzaramistanbul manzaramistanbul kızım şuan 20 aylık hiç bir leke kalmadı geçti zamanla beyazladı ve şuan hiç anlaşılmıyor tamamen bitti diyebiliirmm
manzaramistanbul HasGok-001 cildiye 5 yaşında geçer dedi. Damarlar üst üste biniyor renk veriyor vb dedi. Yaşı büyüdükçe acaba kırmızılık da rengi açılmaz mı
HasGok-001 manzaramistanbul Etrafınızda yok mu hiç doğum lekesi geçmiyor deri büyüyüp genişlediği için o da büyüyor ve açılıyor rengi ama tamamen yok olmuyor
manzaramistanbul Birminikaslan hormonlarına bakınca ne gibi etkisi olur acaba. Yani bu leke neyden kaynaklı acaba
Birminikaslan manzaramistanbul bazıları alerjik bazıları hormonal olabiliyormuş bir yıl içinde geçenler genelde alerjikmis
hepbahar123 Hamileyken bir şey yedip sürdünüz sanirim fark etmeden doğum lekesi değilse geçer bazı lekeler geçedebiliyor benimkinin göz kapağında vardı zamanla kayboldu ama bu kadar belirgin değildi
1prensesannesi__ manzaramistanbul AA geçiyor mu benim bildiğim kadarıyla geçmiyor diye biliyorum kızımda da var bacağının arkasında belli belirsiz doğduğundan beri öyle
1prensesannesi__ manzaramistanbul doğum lekesi geçmiyor benim kızımın da bir bacağının arkasında var birde küçücük kasığında, bebis büyüdükçe oda büyüyor rengi de açılıyor bizimki zaten belli belirsiz gibiydi halâ öyle şuan 16 buçuk aylık kızım
manzaramistanbul 1prensesannesi__ yaş ilerleyince açılıyor yok oluyor şuan yok gibi belli değil geçiyor yani 5 yaşında tamamen kaybolur sizinki