Nurun Meme reddi yaşayan anneler bunun üstesinden nasıl geldiniz. Mamaya geçmemek için son direnişlerim. Yardımcı olursanız sevinirim
Nrnl Nurun 3.5 aylık kızım ve memeyi uykuluyken güzel emiyor ya da mama verip hemen arkasına emziriyorum. Yoksa direniyor emmemek için. Doğduğundan beri ara ara mama veriyorum bu arada yeni vermeye başlamadım. Umarım bırakmaz en az 6 ay emmesi taraftarıyım 🥲
Sennurrr Nurun bende yaşadım çok zor sinirden ağlıyordum pes etmeyin müzik açıp sessiz bir odada hatta karanlık öyle emzirmeyi deneyin ayakta yürüyerek deneyin ağzının içine sütü sıkın mümkünse biberon vermeyin memeye tam algılama kadar
Dilaraa34 Nurun merhabalar, benimde aynı durumda bebeğim sağlık ocağında ki hemşire 3-4 ay arasında oluyor bu durum dedi kaşık biberonla vermeyi deneyin bi kaç gün sonra tekrar memenizle emzirin dedi ben genelde ayakta emziriyorum red yapınca ve işe yarıyor
Nurun Nrnl Nrnl inşallah devam ederler emmeye :( Benimki de 4 aylık bir aydır bu sorunla uğraşıyorum. Artık uyanıkken hiç emmiyor. Uyurken bol bol emzirmeye çalışıyorum. Yıpratıcı bir süreç.
Nurun Sennurrr bende ayakta emziriyorum bayadır . Zaten sadece uykuya geçerken ağlaya ağlaya alıyo artık. Başka türlüde uyutmak istemiyorum en azından öyle zar zor da olsa emiyor diye. Dediklerinizi uygulayacağım teşekkğr ederim🥹
s-u-m Nurun ayakta emziriyordum artık onda bile huzursuzlanıyor yani doktorum da ya yeni uyanırken ya uykuya geçerken ya da derin uykuda emzirmemi söyledi onları da yapıyorum fakat uyanık olduğu zamanlarda emmek istiyor o anlarda gerçekten çok zorlanıyorum
Nurun _melegimveben_ duşta hiç denemedim ama nette çok görüyorum. Her seferinde mi duş gerekiyor yoksa bi kaö kez de memeye alışması amacıyla mı yapılıyor
s-u-m Nurun bazen ayakta gezerken bile kabul etmiyor Şimdi yeni bir şey buldum emzirmeden önce biraz kucağımda gezdiriyorum sonra emzirme pozisyonu alıp gezdiriyorum sonra mememi tutturuyorum 😄 Ah bu minnoşlar neler yaptırıyor bize 🤭