Glbnnn9 Göğüs ucum yok bebeğim tutsun diye çok uğraşıyorum çok agliyo sabırlı olmam gerek ama dayanamıyorum ne yapmam lazım ucu çıksın ve tutsun diye
momandbbabyy Glbnnn9 benimde aynıydı maalesef hemşireler tutturuyodu bir türlü ama ben ne yapsam olmadı silikon göğüs ucuyla emziriyorum
_Goktugunannesi__ Glbnnn9 3 ay kadar silikon göğüs ucuyla emzirdim canım sonradan uçtan kendisi tiksindim normal tutmaya başladı
Teachermoom Glbnnn9 göğüs ucunuzu parmaklarınızla sıkıp hareket ettirin ağzına doğru inceldin ağzına göre ara ara da silikon uçtan ucu çıkarana kadar destek akın en azından gece beslenmesinde çokta kullanmayın bağımlılık yapmasın
Glbnnn9 momandbbabyy bende onu kullanıyorum ama memenin kokusunu alması ve ağzıyla buluşması lazımmış sütun artmasi için bu aparatla olmuyo
Melikeuncu Glbnnn9 canım merak etme bir süre iyice tutana kadar silikon ucu kullan emdikçe süt gelecektir, bende kullandım ilk zamanlar evet biraz zor bir süreç ama sabırlı ol illaki çıkıyor göğüs ucu
momandbbabyy Glbnnn9 1-2 dakika silikonla emzir çektiği için uç cikiyo zaten sonra çıplak olarak tutturmaya dene bide şırınganın ucunu kesip memeye yerleştirip öyle çıkartıyolar ucu denemedim ama aklınızda olsun