ikitosbikannesi Sorum yukarıda kocaeli’de gidip memnun kaldığınız çocuk doktoru varmı? Medicalpark hastanesi ali eynallıya götürdüm pek memnun kalmadım Özel ilgi hastanesi akın kaynarpınara götürdüm. Sizin memnun kaldığınız hastane ve doktor var mı?
MelisasMom ikitosbikannesi kocaeli derken izmiti kastediyorsanız bilemiyorum ama gebze de asm de ayşe sokullu ya görüyorum kızımı doktorumuzu çok seviyorum doğduğundan itibaren kendisi ilgileniyor bizimle
Sedaminel41 ikitosbikannesi bilge çelikkol der ten geçerim üstüne tanımıyorum Google yazarsanız hakkındaki yorumları görürsünüz kizimin bagidikli çok düşük diye götürdüm 3 hayata 1 hasta olan kızım maşallah 2 ay hiç burnu bile almadı verdiği karışım sayesinde muayene ücreti şu an 1000 tl biraz fazla gelebilir ama sürekli gidilen bi yer değil sonuçta diğer yerlerde buna yakın fiyatları onun harici özel ilgi metin bey de iyidir
Hazalks 1 senedir hep Medical Park Ali eynallıya gidiyoruz meşhur bir doktor çok memnunuz ilk defa memnun olmayan birini gördüm ne oldu acaba iyi bakmadı mk
ikitosbikannesi Hazalks ben hiç memnun kalmadım yeterince ilgilenmedi istediğim sorulara net cevaplar alamadım baştan sağma gibiydi
Asyatok Bende ali beye gidiyordum ama maalesef memnun kalmadım Murat İmal’e geçtik aynı hastanede çok memnunum kesinlikle öneririm
Asyatok Milos özel sağlık sigortamız olduğu için bilmiyorum. Hastaneyi arayıp sorabilirsiniz bilgi verirler