AsinkaninAnesiyim DilekGunes benimde kızım aynısını hiç anlaşılmıyor şimdide mahsustan ağlamayı ögremdi kandıryoe beni bişey istediğinde 15 aylık kızımmm🤣🍒🌸🌸
DilekGunes bakkalemzigi şuan eweet üstünü değiştirken vücuttun kas katı kesilir şekilde mesela kucağıma almadım diye ellerini yumruk yapıyor hırr diye ses çıkartıp anlamadım 🤔
hayalperest2310 DilekGunes ayy yerim ben onu tutup ısırsana 😂😂😂benim kız da koç burcu 3 buçuk aylık ama gerçekten sinirli şimdiden belli ediyor bal kaymağim 🥰😅
hayalperest2310 DilekGunes ayy yerim ben onu tutup ısırsana 😂😂😂benim kız da koç burcu 3 buçuk aylık ama gerçekten sinirli şimdiden belli ediyor bal kaymağim 🥰😅
anneyeofdenmez DilekGunes edemiyorum babası ve ablasıyla aramızda paslaşiyoruz birimizden biri dikkatini çekip oyalıyor 🤦
DilekGunes hayalperest2310 sütlü Çikolatam beni aşırı uğraştırıyor eşim görevde evde tekim bittim bittim 😁
sadekahve_bitter DilekGunes oğlum koç burcu biraz gönlünü fethedip inadını kırıyorum tatlı dille bnde inatlaşınca ters tepiyor
sadekahve_bitter DilekGunes olur olur biraz fazla sevgi şevket istiyorlar sadece 12 yaşında oğlum tatlı dille herşeyi yapar tabi her zmn olmuyor ama
seninanonim DilekGunes Hayatımda tanıdığım koçlardan birini hatırlıyorumda Allah anasına babasına kardeşine kocasına sabır versin çokkk zordu