Mirayy00 Kızlar bebegim 38günlük atesi 37.1 ve huysuz doktora gitmelimiyim calpolmu versem napmaliyim
kaganannesi Mirayy00 Takip et,artarsa calpol ver canım.Doktor da calpol verir çünkü yapacak birşey yok.Tabi 38,38,5 olursa düşüremezsen götür doktora.Ayak altına limon sür,ılık bezi eklem yerlerine tut.
G-K Mirayy00 2 aylık aşımızda ateşi çıkabilir diye ebemiz 37.5 görünce calpol ver demişti yenidoğanda ateş önemli ama sizinkide normal
Mirayy00 Otherozge Mom090 kaganannesi Calpol verdim dusmesse acile gidicem 37 bebeklerde onemsenmesi gereken bi derecemi
Dgndrmz kaganannesi olurmu bebeklerde ates 37,5 dan itibaren oluyo ki bebegı yenı doğan dha Mirayy00 bmcede doktora goturmelisinz canım
Mirayy00 Sakura-chan cok huzursuz nettede 37.2 üstü yuksek ates kabul edilir yaziyo nette ilk bebek olumca elim ayagima dolasti normal mi bosami verdim bişey olurmu
Mirayy00 https://imgyukle.com/i/20191114-061520.RPhD0q Kizlar bu isilikmi kirmizilik baska biseymi kaganannesi G-K Sakura-chan
kaganannesi Mirayy00 normal ateşi,hiç bisey olmaz.Sen ateşini kontrol et,uyuyacaksan da alarm kur.İnsan öyle oluyor,biz 8 aylık olduk geçen ateşi cıktı ne yapacagimi bilemedim.Senin bi de daha küçük:) hiç telaş yapma
Sakura-chan Mirayy00 isiliğe benzemiyor yediklerin alerji yapmış olabilir bi doktora götür bence canım
Mirayy00 Bahar47 fatima Sakura-chan Dgndrmz Goturdum kizlar saolun hepiniz cok sukur hic bisey cikmadi surekli takip et 38 olursa gel dendi
Tosbigim Mirayy00 2 ay 7 günlüğüz dün 37.6 ateşi vardı fakat aşı oldu dün. Fitil attım 'bebek' gibi uyudu. 38.5 geçerse doktora git dedi annem.
Mom090 Mom103 37 sonrası özellikle 3 ay altı bebeklerde hafif ateş kabul ediliyor ayrıca 37yi geçtiğinde ateş yükselebilme durumu olabiliyor