Show_must_go_on Ummuhan_52 zeytinyağı yada bebek yapı sürün pamukla biraz beklesin yine pamukla nazikçe silip yıkayın bebişi hemen geçiyor bazen 2-3 yapmadan sonra temizleniyor
Eslem71 Ummuhan_52 2 haftalıkken kızım da oluşmuştu 1 ay falan sürdü sürekli her duş sonrası bebek yağı ile temizliyordum
Ummuhan_52 Show_must_go_on ben duştan sonra bebek yağı sürdüm ama silmedim sabah bi kalktı kaşları kabuk kabuk konak olmuş devam etsem mi acaba? Her gün de yıkıyorum
Show_must_go_on Ummuhan_52 temizlik ile alakalı değil konak gerçekten bazı beneklerde oluyordu kızımda da oldu 2 defa bilmediğim için her gün yıkıyorum neden alıyor diyordum ☺️ siz yıkamadan sürün beklesin silin sonra yıkayın geçecektir o şekilde
ayuksel Ummuhan_52 Benim bebegim de de 1 aylikken olmustu zeytinyag ve bebek yagiyla denedim gecmedi, sonra burdan birinin tavsiyesiyle Bioderma abcderm hydratant krem aldim 3 gunde gecti ben cok memnunum, belki sizde de ise yarar😊
krnbkts Ummuhan_52 dus aldirdiktan sonra bebek taragiyla taradim kaslarinin uzerini biz oyle atlattik😌 simdi kafasindakiler icin de oyle yapiyorum her gun duzenli tarayinca hizli azaliyor
Arvensimay Ummuhan_52 sacma gelebilir ama benim kizimda konak olmaya basladi bende kendi sutumden sagip pamukla surdum iki gunde yok oldu bi daha olmadi…
Smyy-55-41 Ummuhan_52 bebek yağını sürdüm biraz bekleyip kulak pamuğuyla hafif hafif oynadım döküldü hepsi