Anneyim-a Saat 7 de 90 yedi 11 de 30 1.30 30cc 5 aylık sadece mama içiyor bugün bir şey oldu nasıl dayanıyor ya uyuyuyor sallayarak 1 saat uyanıyor 15 dk sonra ağlıyor şaşırdım kaldım ya su içinde kaldım
Anneyim-a AngelMotherr su veriyorum mama yemeyince yine su verdim içti susmış ama mama yemediği için çişde 1 kere yapmış zorla 30 vermiştim biraz önce hepsini babasının üzerine kustu
AngelMotherr Anneyim-a ben heppppp uykuda emzirdim mama verdim 22 aylik uyanıkken mamayi koklasin midesi bulanır. Uykusu gelince mama veriyorum dene istersen aptamil kullaniyoruz
Dilruba_1 Ben aylardır uyurken besliyorum artık tiksindim çünkü 😀 bazı bebekler nedense süt içmiyor sevmiyor 1 yaşa geldi hala uyurken içiyor Eline alıp da bi süt içtiğini göremeden büyüdü
ssonguul AngelMotherr Aptamil güzel mi ya sma kullanıyorum bebeğim içmiyor artık acaba değiştirsem mi diyorum Aptamil içermiş her bebe öyle diyorlar
AngelMotherr ssonguul evet canım küçük kutu al dene bence biz 7. Ayda başladık uykusunda ver dalmasina yakin
ssonguul AngelMotherr Walla 1 aydır böyle içiyordu şuan sma zorla içiyor resmen eziyet oldu bana mama saatleri