Fulya_gnc Merhaba anneler bebeğim ek gıdaya baslicak sizce ilk ne yapıp vermeliyim? Siz neler yaptınız ?tarif alabilirim😅
Yalpp Fulya_gnc ben ilk kabak verdim 3 gün yani sevmedi😂 havucu verdim bir gün sevmedi ustelemedim😂 şimdi patatesteyiz ikinci gün onu da pek sevdiği söylenemez. Buharda pişiriyorum ben öyle veriyorum.
Su348 Fulya_gnc Bende 3 gün avokado verdim sonra 3 gün kabak, şimdi 3 gün yoğurt verip diğer sebzelerin yanında yoğurt da vermek istiyorum, kabız olmasından çok korkuyorum o yüzden araya yoğurdu koymayı düşündüm.
Azra41 Yalpp Sevmedi değil kuzum o süt veya mamadan sonra ilk defa dilleri farklı tad aldığı için garip geliyor onlara 1 aya duzelicek elbet sevicektir ama sevmedi diye de pes etmeyin ilerleyen zamanlar da cunki yememelerine sebep oluyor .. Sevmediği sebzeleri corbalarina koyup tadlandirabilirsiniz zamanla 🥰
Yalpp Azra41 ya doktorumuzda dedi yemiyorsa zorlama diye bende öyle yapıyorum doğru sütten sonra tadı değişik geliyor yemeyi bile bilmiyorlar öğrenecek inşallah🥰🥰
Perianasi Ben önce yoğurt sonra sebze meyve sıralama ile gittim. Mesela havucu sevmediyse yoğurtla karıştırıp verdim. Şuan bizim yemeği sevmediğimiz şeyleri bile yiyor kızım