ArasEgeMoms oyku_moms1 peki önceden çocuklar sokakta rahatça oynardı şimdi yabancılarla konuşmasının yanlış olduğunu öğretiyoruz ve asla yalnız dışarı cikaramiyoruz buna ne diyosunuz bu durum niye kötüye gidiyo reisiniz bu taciz tecavüz olaylarına neden çözüm bulamiyor
AngelMotherr ArasEgeMoms en büyük tacizci hüdarpar ile el ele sıkışan kimdi boy boy posterler resimler çalgı cingi Atv haber izliyorlar ablası küçük daha bunlar
Biirbebekbirannee AngelMotherr çok yönlü düşünmek lazım, herseyi görüp okuyup anlamak lazım. Ama ne demişler. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az..
ArasEgeMoms AngelMotherr valla aklım almıyor sokak röportajlarındaki ne konuştuğunu bilmyen insanlar bunlar ben yıllarca marketlerde çalıştım eskiden 1 TL gelen zamlar artık 20 30 TL birden geliyo ya insanlar birçok şeyi alamiyo muz alamayıp ağlayan çocuklar gördü bu gözler meyve bile yiyemiyosa çocuklar doğru mu yönetiliyor ülke tek bir açıdan bakmayin olaya ya
AngelMotherr ArasEgeMoms tabi canım. Oyunu verenler çok mutlu yarın birgun gorcem ben demeye kalmadı görüyoruz ama ben sen onlar kör olmuş
tineanigra Eylullmomms yani kamu da yasaklanması 80 darbesi sonrası Kenan evren dönemi kendisi chp li değil solla hiç bi ilgisi yok malum bunu net hatırlaması için en azından bi 65 doğumlu olması lazım. 28 Şubat dönemi desek necmettin erbakan dönemi e onun da solla alakası yok :) herhangi bir partiyi savunduğumdan değil ama neden her yolu chp ye çıkarıyorlar cidden anlamıyorum.
Eylullmomms tineanigra çünkü okuyup tarihi öğrenmek yerine sadece duyduklarıyla hareket etmek onların rahatına geliyor 🤷♀️
Arenimo Eylullmomms Aynı ezber cümleleriniz var diyecek başka laflarınız yok çünkü hiç ahaber izlemiyorum ayrıca kim kimle 10 sene önce aynı masada oturmuş? Siz beni anladığınıza emin misiniz ya :)
Cemre_61 Arenimo vallahi zamanında devlet bahçeli tayyibe sallarken akpliler nefret ediyorlardı kendisinden şimdi tüm akpliler ülkücü olmuş Bozkurt yapıyo pehhhhhh şimdi Kılıçdaroğlu da geçse mevcut sisteme kucak açar çok iyi dersiniz biliyoruz yıllardır anlatmayın boşa zamların konvoyunu ne zaman yapıyoruz ondan haber ver sen 🤣🤣
Eylullmomms Arenimo bensizi çok iyi anlıyorum da sizin anlamamaya ısrarınız göz kanatıyor bakın bende geçmişte malum partiye oy verdim ama şuan bazı şeyleri görmeyip at gözlüğü takmak çocuklarımızın hakkını yemek oluyor vebaldir bu ha siz bunada anlamazsınız
Arenimo Biirbebekbirannee Yalnız canım Biirbebekbirannee cezaevin de yazılmaz cezaevinde yazılır burada millete ders vermeye kalkacağına Türkçe öğren mesela.
Biirbebekbirannee Arenimo 😌 ben yanlış yazdıysam öğrenirim, algılarım açık. Doğrular gözünüzün önündeyken göremiyorsunuz, algılayamıyorsunuz ya sende biraz kafayı çalıştır. Belki biraz zihnin açılır 😘
Arenimo ArasEgeMoms Yoo siz millete laf söyleyen cahil diye yaftalayan kesimi düzeltmek en büyük hobim. Önce kendini geliştirmeli insan birilerine laf söylemek yerine.
Arenimo Cemre_61 Kemal Kılıçdaroğlu ülkücü kesimi yanına çekebilmek için ülkücü işareti yaptı siz onu konuşun ya kimin safına oynadığı belli değil 😉
Jfkskskdn Cemre_61 zaten Kılıçdaroğlu Tayyipçi bence seçimde Recep Tayyip Erdoğan a oy verdiğine yemin edebilirim ama isbatlıyamam😂 adam sırf Erdoğan kazansın diye aday oldu hala da koltuk sevdasından vazgeçmiyor kalkamıyor 🙄hala da bu adamı seçmeyen kesime laf söylüyorsunuz şaka gibi
AngelMotherr Arenimo hüdaPar ile onunla ilgili şeyleri görmediniz sanırım. Bunlar görünen yüz görünmeyen çok şey var 😉
Arenimo AngelMotherr Hüdapar gerçekten Hizbullah uzantısı mıdır? Son yıllarda herhangi bir eylemini vs gördünüz mü? Ama Hdpnin hep var değil mi bariz terör yani. Böyle sorgulayarak doğru nedir bulursunuz bence.
ArasEgeMoms Arenimo cahil eğitim almamış insanlara değil kendini gelistirememis insana denir YALNİZ canım sen önce kelimelerin anlamını öğren 🤮
Cemre_61 Biirbebekbirannee kız sen niye yanlış yazmana takılıyorsun ki onlar gitsin önce binali yıldırımın yazım yanlışlarını düzeltsinler yapıştırrrrrr 😂😂😂😂
Arenimo Biirbebekbirannee Bence zihni açılması gereken sizsiniz, önce zihin açmayı değil insanların görüşüne saygılı olmayı öğrenmelisiniz saygı çok başka birşey :) iyi geceler
Biirbebekbirannee Arenimo yalnız değilsin Hizbullah seninle diye miting yapıp slogan atıyorlardı ama yine de sen bilirsin ileri zekalım
AngelMotherr Arenimo Anlayabileceğiniz şekilde durmak yok yola devam beybiiiiiiiiiiiiiiii Vahhhhhhhhdiyeceginiz günler geldi halen daha mutluyum diyorsun Elhamdülillah