Sinemliii Kızlar bebeğimden pamukçuk benim göğsüme geçmiş emzirirken ağlıyorum birsürü krem vs sürdüm ama nafile geçmedi hala aranızda bu durumu yaşayıp geçen oldu mu ve ne ile geçti kaç gün sürdü
Hiperaktifanneee Sinemliii anestol krem fucidin krem ve bir sıvı vardı şurup şişesinde genel cerrahi vermişti son çare oraya gitmiştim çünkü Allah razı olsun hemen geçti hatta bu bir kaç gün önce tekrar olacak gibi kizarikladmis ağrı yapiyordu gogsum hemen sürmeye başladım ertesi güne birsey kalmadı
iki_prens_annesi_ Sinemliii bebeğinizin ağzını temizlediğiniz gibi temiz bir bezi karbonatli suya batırıp göğsünuzu silebilirsiniz
Sinemliii Hiperaktifanneee cildiyeye değil genel cerraha mı gitmek gerekiyor teşekkür ederim fusudin krem var onu kullanayım
Hiperaktifanneee Sinemliii mikostatin ayrı o ağza damlatiliyor bu şu gibi eczacı bununla göğsümüzü yıkayıp iki kremi karıştırıp gogse sürün demişti ama doktorum hiç gerek yok üçünü de karıştırın bir kutuda ve sürekli sürün emzirme zamanında göğsü yıkayın emzirmeye hemen sonra tekrar sürün demisti
Hiperaktifanneee Sinemliii aynen ama etkisini hemen gördüm anestol yarayı uyuşturuyor fucidin antibiyotik yerine kullanılıyor o sıvı da dezenfekte ediyor bana çok iyi geldi insAllah size de iyi gelir