Gzm-kzy damlaa06 hemen doktora vakit kaybetmeyin, kusmasa takip edin derdim ama kusmuş doktora gidin acile hemen
Neseli5 damlaa06 çok geçmiş olsun, Göz takibi yapın parmağınızla, tekrar kusacak mı ona bakın, birşey yedirip içirmeyin, sağlıklısı hemen bir acile götürmekte fayda var
mlktrlms damlaa06 Allah aşkına buraya yazacağına doktora neden gitmedin , buradaki herkes anne ve düşmüş şişlik morarma kusma var sen buraya post açıyorsun Allah aşkına, geçmiş olsun çok ama hemen bir doktora gitmelisin. Burada vakit harcama canm benm
Aksmom damlaa06 sence ne yapabilirsin ? Tabiki de doktora götür buraya yazmak ne işe yarayacak anlayamıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Patron1bebeginannesi damlaa06 benim bebeğim düştüğünde hemen götürdük hastaneye kusma vesaire sordular yani önemli bir şey götürün ki nolur ne olmaz müdahale etsinelr
iki_prens_annesi_ damlaa06 hemen acile götürün gözlem altında tutsunlar sizde uyutmayin biseyler yedirip icirmeyin parmağınızla göz takibi yaptırın
damlaa06 Woman35 goturduk çok sukur bi sorun yok yuz ustu dusmustu kusmasida fiskirir tarzda degildi emmisti doktor masallah birseyi yokdedi alni hafif morarmisti
damlaa06 clem_emtine goturduk çok sukur bi sorun yok yuz ustu dusmustu kusmasida fiskirir tarzda degildi emmisti doktor masallah birseyi yokdedi alni hafif morarmisti