_Sedayigit kızlar bebeğim var on günlük emzirmek için çok zor uyandırıyorum hatta uyanmıyor bile hemen meme de tekrar uyuyor emmiyor. Nasıl yapıcam bilmiyorum 🤦🏻
Heymomyy _Sedayigit benim bebeğim de öyleydi yarım saat kaldırmaya çalışıyordum burnunu sıkarak altını açarak soyarak ve ayağını gıdıklayarak kaldırıyordum sarılık varsa o yüzden de uyuyor olabilir
Yunusayse Ayaklarını altına dökün uyanır yanaklarını dik yüzüyle oyna uyanır denebilirsiniz emmesi gerek sarılık olmaması icin
_Sedayigit Heymomyy Sarılığı yok çok şükür de uyuyor uyandırmak için çok çabalıyorum zorla uyanıyor. Sizin ne kadar sürdü bu durumunuz kendi açıktıgında uyanıyor mu artık
Heymomyy _Sedayigit evet şuan 2 buçuk aylık 40ı dolana kadar zorla uyandırıyordum 40ından sonra da zaten geceleri falan uyandırmadım uykusu bölünmesin diye acıkınca kendi kalkıyor
Aysenurozdmr _Sedayigit bi mendili ıslatın yüzünü silin hemen uyanır ben öyle uyandırıyordum, boşuna ayağını falan sıkıp acıtmayın bebeği
_Sedayigit Heymomyy Anladım inşaallah benim bebeğim de kendi uyanır. Yoksa aç kalıcak diye korkuyorum
Aysenurozdmr 41 günlüğüz geceleri uyandırmıyorum artık, 3-4 saate bi kendi uyanıyor zaten emip geri yatıyor
_Sedayigit Aysenurozdmr peki yeni doğmuşken kaç saatte bir uyandırıyordunuz emmesi için ben 3 saatte bir uyandırıyorum geceleri çok mu geç oluyor acaba 🥺 Bu arada Allah bağışlasın hayırlı olsun bebeğiniz 🌼
Aksoylu24 _Sedayigit canım benimki de yenidoğan bebek. 3 saati geçirme dediler. Ben genelde 2 saat sonrasına alarm kuruyorum. En fazla 2 buçuk saate
Aysenurozdmr _Sedayigit Allah razı olsun sizinde hayırlı olsun bebeğiniz. O zamanlar bende 3 saatte bi uyandırıyordum hatta uyuya kaldığım 4 saati bulduğu bile oldu ama çok şükür sarılık falan olmadık hiç
_Sedayigit Aksoylu24 anladım canım ben kendim uyanıyorum ama bebeği uyandıramıyorum çok zor oluyor o yüzden
_Sedayigit Aysenurozdmr Maşallah çok şükür bizde de sarılık yok inşallah da olmaz öyle birşey. Sağlıkla büyürler umarım 🤗