EsraUmut Merhaba. Uyku eğitimi almayı düşünüyorum ama kararsızım. Ya alırsam sonrasında atak diş döneminde düzen bozulursa. Ve gerçekten işe yarıyor mu gerekli mi almak. Çok zorlanıyorum uyku konusunda artık. Uyku eğitimi alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
irosiva EsraUmut uyku eğitimine dün kendim başladım oğlum 6 aylık ve daha diş falan yok ama eğer o döneme de gelirse unutma ki çocuklar kararlılık ve istikrar seviyorlar kararlılığını bozmam diye düşünüyorum atak diş bunlar hep arkasına sığındığımız bahaneler aynısını bende söylediğim için kendimden biliyorum
Aselminagngr EsraUmut ben uyku eğitimi alıyorum 4 gün oldu şuan atak ve diş dönemindeyiz ona rağmen düzelmeler var 5 ay 28 günlüğüz
mhdmraa EsraUmut atak ve diş donemlerinde istikrarli olup düzene devam ederseniz bozulmuyor birkac gun bozuluyor tabi ama sonrasinda düzene oturuyor. Ama ben 8.ay atağında destekli uyutmuştum biraz bozuldu duzeltene kadar zorlanmistim 12.ay ataginda bu hatayı yapmadım 2 3 hafta sürdü sonra kendiliğinden duzene girdi
Mrvsmt2502 EsraUmut tracy hogg bebek sorunlarına mucizevi çözümler kitabını alın ya da iyi uykular tatlı rüyalar kitabını. Uyku eğitimi satanlar bu yöntemleri anlatıyor üstelik annelere kendini yetersiz hissettirin kazanç sağlıyorlar . Bebeğin uyumuyor mu bize para verin nasıl uyutacağınızı gösterelim ama uyumazsa yöntemi doğru uygulayamamışsındır diyorlar kısaca
irosiva EsraUmut emzik kullanıyorum ama ağzından düşünce uyanmıyo sizinki düşünce ağlıyorsa bilmiyorum eğer mızırdanıyosa sadece yanında duruyorum şiddetli ağlamaya dönüşüyosa göğsüne popsuna sırtına pıt pıt vuruyorum daha da öyle susmuyosa iletişime geçmeden kucağa alıp pış pış yapıyorum nefesi biraz düzene binince geri yatırıyorum bazen elini tutuyorum 6 gündür sağlanmadan uyuyo
Aselminagngr EsraUmut düzeliyo yani önceden gece 1616671 kere kalkan çocuk 3-4 kere kalkıyo oda zamanla azalıyo
Aselminagngr EsraUmut bebekler düzen seviyolar kararlı ve istikrarlı olduğunuzda gerçekten oluyo iyiki uyku eğitimi aldım 5 inci gün ve şuan kızımı koydum yatağına bende rahatım
EsraUmut Aselminagngr kaçıncı ayda aldınız ve kimden aldınız özelden yazabilir misiniz. Birden fazla kişiyle görüştüm de kafam karıştı