Ballloglum 23 aylık oğlum utanmaya başladı. Birine misafir gittiğimizde biri seslenince önce kafasını yana çevirip utanma hareketi yapıyor. Sizinkiler de yapıyor mu ? Babası işten gelince ilk görünce de yapıyor bu hareketi 🙂
herhangibiranne_ Ballloglum O da birşey mi benimki 10 günlükten beri yapıyor 🤓 ( 21 aylık yeni yeni yapmaya başladı büyük tuvaletini yaptığında yapıyor genelde)
Poly-ana Ballloglum Benim oğlumda 4. Ayında öğrenmişti tabi sizin ki gibi tam bilinçli yapamıyordur arada yapıyor ☺️ aynaya bakıyor gülüp başını boynuma saklıyor 🫶🏻
lux33 Ballloglum 18 aylık kızım bezini değiştirirken göz göze gelmiyr benmle gözünü kaçırıyor kafasini yan çeviriyor 16 aylıktan beri boyle
Dondurmalikahve Evdeekmekyok O ne ki benim ki doğarken utandı hemen üstünü giydirdiler de rahatladı çocuk
SetenayCo Tombikdonerartikcokpahali herhangibiranne_ Dondurmalikahve Arttırıyorum. Benimki karnımdayken öğrenmiş, o kadar utangaçtı ki 42.haftada zor doğdu. Bir türlü gelemedi🤦Doğar doğmaz da “Utanmıyor musunuz? ” diye sordu. İbretlik bir olay 🤣🤣🤣
Poly-ana SetenayCo Yapıyordur kız benim oğlumda yapıyor 4. ayından beri anneannesi gülüyor gel oğlum diyor böyle gülüp kafasını boynuma gömüyor bu değil mi işte djsjhsd
Tombikdonerartikcokpahali marisback benim kızım 6 aylıkken iki elini birden ağzına sokuyordu 🥲 utanma duygusu nasıl oluyor bilemedim 🤣
marisback Tombikdonerartikcokpahali aa cnm seninki geç kalmış benimki 2 aylıkken annecim çuk utandım diyordu ama üzülme her çocuğun gelişimi farklı bsjsbsjsn
Deletedmom_116 Benimki 2 aylıktan beri sevildigini duyunca gülüyor kafasını yana çevirip boynuna getiriyor. Çok tatlı oluyor sıpa ya.🥹
SetenayCo Poly-ana Utanma duygusunun gelişmesi benlik duygusunun gelişmesine bağlı sevgili anne. Bu da en erken 18.aydan sonra başlıyor. Bebeğiniz sevildiğini hissettiği için oyun gibi yapmış olabilir. Bilenler aydınlatır bizi ❤️❤️
Dondurmalikahve Ballloglum Bence o duygu bayagidir vardır da ya siz yeni fark ettiniz yada o yeni belli etti 😊