Asya2880 Kızlar kızım 1 yaşında sabahları iki tane haşlama yumurta yiyo bir kendime bir ona yapıyorum yiyor benimkinide istiyor veriyorum bende ağır olur mu sizce veya bı zararı bilgisi olan ?
mrv1611 Asya2880 yediğinde herhangi bir şikayeti olmadıysa bugüne kadar ver yesin doymuyor demekki yada seviyor yemek istiyor.
sessizkuzucuk Asya2880 yumurta yerine farklı bir şey koyun, patates olur mini ekmek üzeri reçel vs gibi. Yani tabağında 1 yumurta olsun bir de farklı bir şey, sadece yumurta yiyerek ilerlemesin ki kahvaltı kültürü gelişir
Asya2880 sessizkuzucuk onlarda yiyor ikinyumurta zeytin patates labne herseyden tadiyor kahvaltıyı seviyor zaten diğer öğünleri çok seçici yumurtayı seviyor iki tane yiyince acaba fazla olur mu bize bile iki tane fazla geliyo.bana o daha bebek bilemedim 🤔
Asya2880 livanurvealpinannesi61 hmm bilemedim fazla.geldi bana ama seviyo yemek istiyo.bende veriyorum
Nursena0606 Asya2880 haşlamasını bilmiyorum ama oğluma da omlet yaparken 2 tane kullanıyorum. 1 tane doyurmuyor ☺
Asya2880 livanurvealpinannesi61 ay bilemedim annem fazla olur bir tane ver diyo aklıma takıldı öyle sormak istedim değerlerini yükseltir mi diye korktum
Asya2880 Sekerpare_ yaa kızım gbi 😊 alakasız ama kaç yaşında konuşmaya başladınız biliomsnz bı yakinimiz cok yumurta yerdi 4 5 yaşlarında konuşmaya başladı acaba alakası varmı diye bı kafaya takmadım değil 🤔
Sekerpare_ Asya2880 Yok canım valla erken konuşmuşum kilom da maşallahmış 😀😀😀her sabah iki yumurta olmazsa kıyameti koparırmışm ha şunu diyeyim yıllardır yumurta yemiyorum tiksindm 😀😀😀😀yumurtalı hamur işi bile yemem
Beybisibeybisi Asya2880 japonlar gunde 3 yediriyormus boylari uzun olsun diye oyle duymustum ama doktora sormak lazım
Mrvsmt2502 Asya2880 benim bebeğimde dönem dönem 2 yumarta yiyor bazen hiç yemiyor yiyorken verin dokunmuyorsa 🥰
Zeynepelcin Asya2880 vala benim kızımda iki tane yiyor du zaten başka birsey sevmiyor ben bir sıkıntı yaşamadım. Zaten bir süre sonra kendisi sıkılıp azaltıyor.peynir bir dilim yerdi onu da artık yemiyor .