Yesillhanim Kızlar iki hafta olucak diyete başlayalı sadece 2 kilo gitti burda okuyorum daha kısa sürede daha çok kilo verenler ver nasıl oluyor bu sabahları biraz geç uyanıyorum acaba bu yüzden mi diyorum
Brutal-Betty Yesillhanim Instagram da zulallemutlugunler takıp edin tarifleri deneyin çok işe yarıyor
Ebruliiiiii Yesillhanim aç kalarak kilo vermeye çalışınca böyle oluyor genelde metabolizma hızlandırıcı şeyler tüketin eğer geç kalkıyorsanız iki ana öğün iki ara öğün yapın bol bol yeşillik ve su tüketin en az 3.5 lt bunlar çok etki ediyor bende diyet sürecindeyim
Avakado1 Yesillhanim valla bende zor veriyorum haftada 100 gram vermisligim var o derece zor ama ben yılmadım aralıklı oruç, her gün yürüyüş bol su 6 ayda istediğim kiloya ulaştım. Zor ama imkansız değil
biroglanannesii1 Yesillhanim Yeni başlamışsınız canım sporu da düzenli yapın öyle hemen gitmez yavaş yavaş sürekli tartıya da çıkmayın doğru değil :)) bir bakmışsınız kalmamış bir şeyiniz
Kaptan03 Bence gayet güzel kilo vermişsin çok hızlı vermek bence ideal değil tekradan hızlı alma olasiligi var yavaş yavaş ve sporla destekle .önerim Leslie 20 dakika hafta üç yapsan dahi bir ayda değişimi gör canım vücud toparlanıyor
Yesillhanim Ebruliiiiii aralıklı orucu deniyorum 7 den sonra birşey yememeye sabah kahvaltıyı geç yapmaya çalışıyorum
Ebruliiiiii Yesillhanim d vitamini yada başka bir vitamin eksikliğiniz varsa onlarda kilo verme sürecini çok etkiliyor aklınızda bulunsun aralıklı oruç evet çok güzel ve kolay bir ara bende denemiştim ama hiç verim alamamıştım en doğrusu bir uzmana danışmak ben kendim yapamayınca öyle yaptım
Deletedmom_875 Ben de yavaş kilo veriyorum. Ama yağdan vermişim baya bu yüzden de sayı olarak az görünüyor ama vücudumda değişikliği fark ediyorum baya baya. Yağdan verdiysen o yuzden tartıda az gorunebilir