Mavi10 3 ay 7 günlük olduk atak olabilir mi bilmiyorum ama iki gündür bebeğim gündüz uyumuyor zorla uyuyor gece uykusu da bozuldu 12 ye yakın uyuyor oda inliyor gibi sanki uykusunda ağlayacakmış gibi ses çıkarıyor şuanda öyle acaba atak mıdır bilen var mı kızlar
momandboyy Bizimki de aynı şekilde,atak dönemi büyük ihtimalle,gündüz uyumamak için inanılmaz ağlıyor,gece de direniyor uyumaya çalışırken ağlıyor aynı şekilde.Sabır etmek zorundayız 🙈
Seheeeeeeer 3 ay 10 günlüğüz bide şey başladı bizde. Emerken falan sürekli kiprasiyor tekme atıyor memeyi bırakıyor bidaha arıyor sürekli sinirli ve uykuya geçecekken debenlemeye başlıyor elleriyle gözlerini kasıyor ama nasıl debeleniyor anlatamam. Derin uykuda bile bunu yaparak kendini uyandırıyor kundakta yaptırmıyor ne yapicam hiç bilmiyorum. Normalde sakin bir bebek emziğin verince kendi uyurdu şimdi uykusu gelince başlıyor hareket etmeye 😑 böyle olan var mı lütfen yardım edin.
Merve4126 Seheeeeeeer yemin ederim aynı şuan yaşadığım herşeyi bir bir anlatmissiniz 4 aylık aynilairni yaşıyorum 😭
Elaaasengul Seheeeeeeer biz de 4 aylık olduk 3 aylıkken başladınhala devam ediyor uykuya direnme emerken bir emip bir emmeme aşırı uykusu olsa bile inatla uyumamak isteme yatarken kalkmaya çalışması beyaz gürültü açıyorum emerek uyuyor birazda uyusun diye zorluyorum anca öyle birde duş aldırıyorum duşta uzun kalıyorum su yorup acıktırıyor
Aybuke014 Seheeeeeeer bizde 3 ay 24 günlük olduk 3. ayın başından beri aynı emerken bırakıyor sonra emmek istiyor tekrar emmiyor kafasını çeviriyor ağlıyor baya bi cebelleşiyoruz ben yatarak emzirmede buldum çareyi bundada aynı şeyleri yapıyor ama en azından kucağımdaki gibi olmuyor birde biraz evde dolandırıp tekrar deniyorum emzirmeyi .Uyku konusuna gelincede çok değişken bir günü bit günü tutmuyor geçecek inşallah 🥹
eez Hanımlar kızım 3 ay 16 günlük. Sırt üstü yatarken elleri tutup kendime doğru çektiğimde kafasını kaldıramıyor.. sizin bebekler nasilnl veya tecrübeli anneler bebeklerinin ne zaman kendini kaldırdı?? Tummy time yaptığımda kafa kalkıyor Kucakta belirli dik tutabiliyor
Seheeeeeeer eez bebekten bebege değişiyor bence normal sizinkide. Doğduğundandan beri eşim sürekli yüz üstü tutuyordu ben şimdi elimi uzatmasam bile kendi yarıya kadar kalkıyor oturmaya çalışıyor 3 ay 10 günlük. Ama bence sebebi çok fazla yüzüstü zaman geçirmesi