Cnszmr Arkadaşlar 3 ay 23 günlük bebeğim var bir aydır sadece tek mememi emiyor sütüm yetiyordu ama artık yetmiyor gibi. Sol memeyi emmiyor ne yapabilirim başına gelen oldumu? Tavsiyeleriniz nedir?
tubasd Cnszmr ayakta gezerek hafif yaylanarak tutturmaya çalışın sudyeninize dikkatini çekecek bir kurdele minik bir oyuncak asin gece uyku beslenmesinde emzirmeyi deneyin beraber duş alın duş esnasinda emzirmeyi deneyin inşaallah düzelir
Nslhn5561 Cnszmr sizi etkilemek istemem ama mastit ten sonra benimde sol göğsümü hiç tutmadı süt kanallarım iyice tıkandı hep sağdan emdi mama meme olarak gittik , ters pozisyon ayakta ve gece uyku halindeyken deneyin ben herşeyi denedim olmadı 🫤
Sblatc Cnszmr bende yaşadım bunu ilk emdiği göğsünüzü verin bi süre sonra diğer tarafa çevirmeden direk yana doğru kaydırın bebeği öyle verin. Birde farklı pozisyonlarda emzirin mesela bebek emmediği tarafa yatınca anlıyo ben kucağıma almadan bebek yatakta yatarken emziriyodum. Çok uzun süre emmediyse önce sapın bi süre sonra sütün tadı değişiyo ondan da emmiyo olabilir
zhraunall Yatarak emzirebilirsiniz yanına yatın göğsümüzü açın fazla zorlamadan göğsunuzu onun agzina doğru götürün o sekilde emebilir
Xyz23 Benim oğlumda solu emmezdi biz sağı emzirir gibi yaptık yani bebeği çevirmeden eşim tuttu oğlumu.o şekilde kandırır gbi umarım anlatabilmşmdir
YagmurGuness Bizim de aynı şey var, doktor hiç kafana takma ikizi olanlar da tek meme veriyor yetiyor gayet dedi