Ozge1200 Doğumdan sonra anal fissur yaşadım korkudan gidemiyorum başına gelen var mı nasıl geçti nasıl geçer. Çok kötü durumdayım aynadan Baktım biraz büyük nasıl geçer bu şey 1 yıl oldu ve geçmedi gidemedim de
idrilamandil Ozge1200 ben de aynı sorunu yaşadım ve sizi çok iyi anlıyorum. Doktora (genel cerrahi bölümüne) gitmeyi ertelemeyin ve vereceği kremi düzenli olarak kullanın. Çok kısa sürede geçecek ve diyeceksiniz ki niye daha önce gitmemişim de kendime bu eziyeti yapmışım 🤦🏻♀️ Bir de proteinden zengin beslenin çünkü yaranın bir an önce iyileşmesi için bu önemli ☘️
GezginPaNDa Ozge1200 Profesör babama ameliyat olmalısın dedi. asistan geçici Krem verdi O işimizi çözdü Allah razı olsun asistan’dan.
Umran222 Mutlaka genel cerraha görün. Kremle geçebilecek kadar yenidir umarım. Sık sık ılık suya otur. Kabız olmamaya çalış. Eğer kabızlık varsa diski yumuşatıcı yazdır sağlık ocağına. İlerlemiş fissurler ameliyatla geçiyor geçmiş olsun
GezginPaNDa Bulut_8 bi eczane adı verdi o karışım hazırladı. Tek bi krem değildi. Yani içeriğini bilmiyorum