Prensesannesi_24 19 aylık olmak üzere aktif kelime sayısı çok ama tek tek söylüyor bazen peş peşe söylüyor anne hadiii gibi. Son 2 aydır çok mızmız aşırı bana yapışıyor yeter daaa diye bağırasım geliyor akdjsjjs 12 dişi var ama son 4 tanesini bu 1.5 ayda çıkardı(üst köpek dişler ve alt azılar hala tam çıkmamışlar) üst azılar ve alt köpek dişler de çok kötü olmuş durumda bu son dişlere doğru hiçbir şey fayda etmez oldu sadece fitil bazen biraz iyi geliyor. Aktif çok hareketli oğlum bir dk oturmaz anca ben oynatırsam birkaç dk dikkatini verir. Konuşmaya hevesli bişeyler anlatmaya çalışıyor her gün kitap okumaya çalışıyor tv parça parça da olsa hayatımızda (ama tv önünde bırakıp iş vs yapmadım zaten hep peşimde ajdjsj). Dediğim her şeyi çok iyi anlıyor bütün komutları yerine getiriyor ilk defa duymuşsa afallıyor elimden tutup götürüyor akfjdjsjs çiş kaka da söylüyor hemen yapmadan önce ama wc eğitimimizi başaramadık tıvalete gitmek istemiyor çok ağlıyor erteledik. Ekimde işe başlayacağım bizi yoğun bir tempo bekliyor geliyor gelmekte olan kreşe gidecek bakalım🙈