Asyaveannesi04 GkhnMls bestlak da kullandım, solgar da ama en güzeli solgardı be yeşil promalttı mastit etti beni
tugba12 GkhnMls takviye olarak bilmiyorum ama. Et ve et sulu yemekler haşlama tarzi cok kaliteli süt yapiyor. Sütün kalitesi önemli bence. Rengi bile sarımsı oluyordu protein agirlikli beslendigimde.
GkhnMls Asyaveannesi04 teşekkür ederim, maltın tadını pek sevmedim uzun sürede deneyimlemedim ama denerim onuda🙏 ne mastit etti sizi tam olarak
Asyaveannesi04 GkhnMls yeşil promalt baya dolduruyordu göğsümü tadı güzel değil ama bebeğim için 1 sene içtim 19 aylık hala emziriyorum
GkhnMls Daha çok deneyimleyen paylaşırsa bildiklerini çok sevinirim, bebeğim 5. Ayının içinde emmeyi azalttı engel olmaya çalısıyorum süt arttırıcı takviyelerinde önemli olacağını düşünüyorum🙏
Seher0635 Galactago hepsini boş geçerim bunu herkes bilmiyor solgar bestlak felan hikaye inanın 2. Gün değişiyor süt. Kaç kere sütüm kesildi bunu kullanınca düzeldi
GkhnMls Benim kızımda parmak emme alışkanlığı başladı o sebeple çok emmek istemiyo ama atlatmaya çalısıyorum o sebeple azaldı muhtemelen, alacağım tavsiye ettiklerinizi deneyeceğim🙏🌸