Busraa3535 bazi donemler cok nadir olurken bazi donemler sık sık oluyor , ama bu bebeklerin kendilerinin yaptıgi bir sey yani nefeslerini kendileri tutuyorlar o yuzden yapabilecek bir sey yok malesef. Hatta soyle ki katilma nobeti gecirdi diye ay aman aglamasin dur her istedigini yapayim vs gibi tavirlar sergilememiz gerek cunku bu sefer istedigi sey olsun diye bunu daha cok yapmaya başlayabilirler. O yuzden endisenizi cok iyi anliyorum ama bu konuya da dikkat edin katilma sonrasi sarılın sakin kalin yanindayim mesaji verin ama abartili olmayin ki bunu kullanabilecegini de kesfetmesin. Bir de kisa sureli oldugu icin cok endise edecek bir sy yok bazen ayaktayken oluyor bizde de oldu o zamanlara dikkat edin kafasini yere vurmasin, bir de ilk yardim videolari izleyin kisa notlar alip gorebileceginiz bir yerlere asin allah korusun bir sey olursa diye ben oyle yaptim o beni rahatlatiyor. Bayilirken yuzune uflemek biz de cok etki etmiyor ama bayildiktan sonra yuzune kuvvetlice ufluyorum oyle hemen kalkiyor.