Nezzz_ Cey__35 Lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye🤭🥳🤪Bunu lisede sınıfta sinir olduğum bi çocuğa demiştim ,herkes ooo wuuuu diye alkıs yapmıstı ahahah gülesim geliyor bu atasözüne🤣😂😂😂
ceriio Cey__35 eşimin babaannesinden bir laf duydum şoka girdim duyunca onu yazicam😂😂😂😂 “Kocakarı s….ten sonra kapıyı dayaklasan(kilitlesen) ne olur?” 🤦🏻♀️😅
Minnakordek Cey__35 geliyor efsane atalarının sözleri hazırlanın uyarayım benim atalarım ağzı hep bozuk kamyoncular dan olusur😂😂😂 -mahalle yanmış o.. saçını taramaya devam ediyor -tavuk g.tu tobe tutmaz -bahcede gördün bahcivan mi sandın -sen ölmeyi bayılmak sandın heralde güzelim
Karinyoo Cey__35 el elin eşeğini türkü çağırarak arar.. Bebeklerinizi kimseye emanet etmeyin ajzkdjck
Gokturk_ Cey__35 hızlı giden atın boku seyrek olur .En sevdiğim ve son günlerde etrafımda ki insanlara karşı çok kullandığım canım atasözü 😂
Cey__35 Gokturk_ bence bunu hala çözemediler anlamı nedir ve ne zaman kullanılır hiçkimsenin fikri yok 😅
P2044 Cey__35 Çok bariz aslında , çok hızlı yapılan iş gereken özenle yapılmadığı için işe yaramaz , o işten hayır gelmez manasında 👍🏻🌸
Gokturk_ Cey__35 Ben evlenmeden önce annem hep kullanırdı bana .Çok aceleciydim ve acele edip birşeylerim yarım kalırdı 😂Annemde hızlı giden atın boku seyrek olur biraz yavaş dur yavaş ilerle derdi
hurremsultann Cey__35 bu benim favorim deveyi diken insanı iken yaranırmış benim annem de hep şey der tosbağadan çıkmış ta kabuğunu beğenmiyor 😂😂😂😂😂
P2044 Yüz verme eşeğe , küstürürsün , silme cam kiriğiyla dötünü , kestirirsin 🫥🫠🤭 …. nereden nereyee dediğim dahiyane bir atasözü 🤣
Hobbalayarim P2044 öylesine yorumlari okuyordum da buna kahkaha attım klavyene sağlık 😀 cidden nerdeeeen nereyeeee