Ayse12345678 Kızlar bebeğim 24 günlük kundak veya yarım kundak yapmalımıyım yapan varmı hala kundak nasıl yapıyorsunuz
Gamzeliff Ayse12345678 kundaksiz uyuyorsa hiç alıştırma derim biz altı aylık olcaz hala yarım kundakla uyuyor alıştırmaya çalışıyorum ama zorlaniyoruz
Babyygtcn Ayse12345678 ben 6.aya kadar kundak yaptım ama kıştı o zaman şuan havalar çok sıcak bence çok bunalır kundakta
Bebegimm1 Ayse12345678 ben bilerek yapmadm ilerde ona alışırsa kundagı bırakması zor olur uykularında sıçrar kendini uyandırır havalar çok sıcak isilik de olur benden tavsiye yapmayın serbest yatsın
Ayse12345678 Gamzeliff kundağı hiç sevmiyor kaynanam bacakları çarpık olur kundak yap diyor ama kalça çıkıldığı olur diye yapmak istemiyorum yarım kundak yapıyorum bazen onura uyanırken ağlıyor mod mor oluyor kollarını Açıcam diye
Minikkusuumm Gamzeliff 2 buçuk yaşında ince bı pikesi var kundak yapmam için koşup getiriyor sarıp sarmalıyorum yatıyor bırakamadik bı türlü 😂
Gamzeliff Ayse12345678 onu ilk defa duydum canm ama yaparsanda hep kundakla uyumaya alışır dışarıda filan zorluk cekersin
Denizege35 Ayse12345678 valla doğdugu zamanlar bi kackez yaptık durmuodu zaten istemiodu kundak zorla bi kackez yaptık sadece
Gamzeliff Minikkusuumm ay yavrum yaa 🥰Valla benmkide tepiniyor açıyor kundağı açınca da uyanıyor havalar sıcak birde hepten terliyor