Nuriye16 Merhabalar 3 aylık olduk son 3-4 gündür sadece uyurken emiyor ya da uykuya dalarken emiyor normalde emmek istemiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin çok üzülüyorum 😔😔
Sizden-biri Nuriye16 bende o dönemden geçtim iki ay önce uyku aralarında uyurken hep emzirdim çok yorucu oluyor ama sonra alışıyor geri merak etmeyin
Healtymomss Nuriye16 canım merak etme geçiyor ara ara oluyor öyle benim bebem de ilk reddettiğinde ben de çok üzülmüştüm kesilcek sandım memeden ama 1 hafta felan sürmüştü şuan 6 aylık ara ara bazen öyle durumlar oluyor geçiyor üsteleme zorlama🌸
Sizden-biri Nuriye16 valla ben bi iki ay çektim kızım şimdi 5 ay 9 günlük hala bazen tutmadığı oluyor
4bebeannesi Mama da veriyormusunuz biberonla anne sütüne ek olarak? Genelde biberonla beslenen bebekler bir süre sonra memeyi reddediyorlarmiş ama bilmiyorum, biz gunde iki kez mama takviyesi yapiyoruz insallah beni birakmaz😩
Beyzanurkuzu_ 4bebeannesi bende mama veriyorum 4.5 aylık bebeğim ve malesef artık emmek istemiyor sadece uyku aralarında..
4bebeannesi Beyzanurkuzu_ once emzirip sonra mamayi verirsen birakmaz demisti doktor bende ona umut bagladim😩
Nuriye16 Uffu bilmiyorum ki çok güzel emiyordu kuzum birden emmemeue başladı emmesi için uykuya dalmasını bekliyorum 😔😔😔
tekbasimabakiyorum Nuriye16 5 aydan selam, hala geçmedi. Sadece uyurken emiyor. Sağım yapiyorum ve mama veriyorum
Uffu Nuriye16 ayakta emziriyorum ben de ya da biraz kucağımda gezdirip sakinleştikten sonra emziriyorum eskisi kadar çok emmiyo etrafa bakmak istiyo bazen de çığlığı basıyo
Miniktirtil Nuriye16 2aylıkken başladı su an 3,5aylık hala devam ediyor ne yaptıysam olmadı haşa uyutup emziriyorum ve çok yorucu inşallah bir yol gösteren olurda mutlu mutlu emzirmeye geri döneriz
Atamomss Nuriye16 Benimde 2 ayliktan basladi 3 ay 9 günlüğüz ve hala devam ediyor 🤦🏼♀ sabir etmeye çalışıyorum ama çok yorucuuuuu ve cok zooorrr 🥺🥵