Sekerpare_ Kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor 6 buçuk aylık. Bir haftadır yoğurt veriyorum üç gün kuralında sıkıntı olmadı ama yoğurt yediğinden beri günde 3 4 defa kaka yapıyor ve kakası mukuslu. Ne yapmalıyım alerji sanırım
anneyeofdenmez Sekerpare_ Muhtemelen alerji olabilir benim kızımın öyleydi doktor diyet başlatti bana
Mercosey Sekerpare_ sadece mukuslu kaka alerji demek değil. Osman gönülalın videosu var bu konuda. Boşuna bebişi yoğurttan mahrum bırakmayın
Gamzeliff Sekerpare_ mukus alerji demek defl iki aylıktan beri bizim kakamız ara ara mukuslu hep doktorumuz olabilir diyor
Sekerpare_ anneyeofdenmez Anne sütünden değil ama yoğurttan olabilir mi yoğurt vermeden önce hiç görmedim çünkü
anneyeofdenmez Sekerpare_ Doktorum bana süt ürünlerini yasaklamıştı benim bebeğim ozaman 2 aylıktı ben tüketmeyince bebeğim de düzelmişti ama sizinki direkt bebeğe yedirince olmuş başka belirti var mı acaba mukustan başka
Sekerpare_ anneyeofdenmez Emziriyorm her şeyi yiyorm sıkıntı olmadı ama yoğurt yediğinden beri ishal ve bugün inceledim mukuslu
Yavrum_veben2 Ya kızlar benim bebeğimin kakasındada şeffaf şeyler var hani toz şekerin taneleri olurya şeffafını düşünün silerken poposunda bi kaç kez farkettim bezden olamaz değilmi parçalar yırtık pırtık değil
Annesiburda Sekerpare_ soğuk vermeniz iyi olmaz bebeğim 1,5 yaşında hala dikkat ederim. Midesini üşütüyor olabilir birde yedirmeden önce bekletip verin 2 gün bakalım.