Azraninannesi Kizlar yeni eve tasincam tasincagim evin mutfak dolaplari berbat bir sekilde yag lekesi dolu resmen yapismis dolaba ne yapsam gecmiyo sizce ne ile silmeyim kesin sonuc verecek
[silindi] Azraninannesi A101 high genic fırın ocak aspiratör temizleyici köpük var sıkıp yarım saat bekletin bi bez sürünce akıp gidiyor👌🏻
Hamide16 Azraninannesi fairy bulaşık makinesi tabletini suda eritip sildim bugün ama benim dolaplarım çok yağlı değildi bunu denediniz mi?
Bitanesi Hamide16 bende finisi eritip yaptım yaglı tarafında hiç silmedi çıkmadı yaglar yağ sökücü sıktım hemen tertemiz oldu
Azraninannesi Hamide16 denedim canim fayda etmedi resmen eski kiraci sanki 10 yil hic silmemis berbatti ya
ayazasaf Ben instagramdan glint diye bir deterjan almıştım evlenirken taşındım eşimin ailesinin oturduğu eve onlar çıkacaklar diye sayın annesi asla silmemiş resmen kabuk kabuk yağ vardı glint sıktıkça aktı gitti çok memnun kalmıştım
Bitanesi Azraninannesi daha dün temizlik yaptığım dolabın en üst kısmı baya yaglanmıştı güldal yağ sökücü sıktım yumuşamasını beklemeye bile gerek kalmadı bide yağa sirke acayip iyi sıkıyorsun bekliyosun uğraşmadan sil elma sirkesi vardı onu kullandım kolay gelsin
Dmngrkmmm Oglusannesi98 ben de aşırı memnunum yağ için değil de su lekesi ve kireç lekesi için kullanıyorum kesinlikle çok iyi.