Balbeby Kizlar akşama menüde ne var 7 de eşim gelecek daha bir kap yemek yok.sizde neler var neler yapacaksiniz
Benisahtesevme2 Balbeby bayağı sebzeli bır bulgur pilavı yaptım Patatesli soğanlı domatesli kapya bıberlı bezelyeli 😂 Yanınada ya tavuk kıArtmak ya da kabak yoğurtması düşünüyorum
Pikapikapikacuuu Balbeby Öğlene Yoğurt çorbası Hazır tavuk köftesi ve salata yaptım. Akşama da patlıcan musakka pilav cacık yapmayı düşünüyorum ya da mini pide yapabilirim tam karar vermedim.
Ebus2045 Balbeby o kadar sicakki eşim patates salatası yap yanına karpuz yiyelim dedi öyle yapicam yemekler yağlı geliyor valla
Pikapikapikacuuu Balbeby Haftasonları sürekli yemek yapıyor ve bulaşık yıkıyor gibi hissediyorum. Kahvaltı bitiyor bulaşığı kaldırıyorum öğleni hazrılıyorum öğlen bitiyor bulaşığı yıka meyve hazırla o bittikten sonra yine yemek yap yine kaldır. Sonra yine meyve çay tatlı faslı oyyy anam oyy.
silaa66 Balbeby misafire mi yemek yiyip gelicez dediler zaten bende bebekle uğrasamam acıkcası eşim tatlı falan alıcak öyle
BalkizimBaloglum2 Taze fasulye yemeği,tavuk sote,pilav,yoğurtlu kabak kizartmasi,hashasli revani tatlısı
Ess92 Balbeby sulu köfte mercimek çorbası.. yanına pirinç pilavı gider ama köfteleri yuvarlayana kadar canım çıktı hiç pilav yapacak halim kalmadı 😂
Liyosunannesi Balbeby eşim muhtemelen geç ve tok gelecek, kızımla bana salçalı makarna yapmayı düşünüyorum 🍝
aybikreis Balbeby Dün akşamdan parçalanmış kekim var, poğaça yapmıştım. Bir de patates salatası yapcam, kocamla gün yaparız