queen_mom Kızlar selam. Sizce hangi ada daha güzel yardımcı olur musunuz 🌸yarın gitmeyi düşünüyoruz 8 aylık bebegimizle.plaj önemli değil bizim için denize girmeyecegiz.gezip fotoğraf çekileceğiz. Ona göre oylarsanız sevinirim 😘
Nezzz_ queen_mom Bence büyük ada en sevdiğim adalardan birisi sokakları mısır çarsısı tek kelime ile mükemmel🥰
tekbasimabakiyorum queen_mom büyükada aşırı kalabalık ve Arap dolu. Plajlar aşırı pahalı. En iyisi Burgaz ya da Kınalı. Büyükada diyen cidden zevksizdir. O kadar kalabalıkta denize girmek istiyorsanız Kilyos’a gidin madem
queen_mom Kitapkokusu @Nezzz_ @Ogulluana Büyükada 10 yıl önce gitmiştim. Güzeldi evet .ama diğerlerini de görmek istiyorum.mesela ondan sonra hangisi gelir ☺️
101021Can queen_mom En güzeli Büyük ada ama çok kalabalık. Biz Eşimle kınalı adayı daha çok sevdik ve genelde oraya gidiyoruz sakin. Hatta denize filan girdik orada aslında hepsinin kendine özgü güzellikleri var . Kınalı adaya gidin
Ayda2022 queen_mom üf yanıyodur orası şuanda, arap turist kaynıyordur üstelik, sıcakla beyniniz yanar, bebeğe de yazık