AngelMotherr ikiaslanannesi sağlıkla gelsin pozisyon farklı duruyor sanki minnakın anlayan söylesin çabuk 🥲
ikiaslanannesi AngelMotherr ay evet bende biseye benzetemedim 😁 aslında belliydi ultrasonda ama doktor böyle verdi resmi 😏
ikiaslanannesi AngelMotherr Şuan baya büyüdü gerçi cinsiyeti bellidir ama daha gidemedim doktora ☺️ bir kız evladım olsun çok istiyorum sağlıkla inşallah 🤲
AngelMotherr ikiaslanannesi benim de bugün olmam lazım ilk bebeğim 22 aylik 6 Ay sonra kaldım bebeğime oğlum var test mi yapsam dur hatta alayım Sizinki kaç aylık ilk bebeğiniz
ikiaslanannesi AngelMotherr ilk bebeğim 9 ay 8 günlük 😁 daha çok miniciiiik ☺️ spiralle hamile kaldım ben. Allah hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin bir test yap bemce 🤭
AngelMotherr ikiaslanannesi aaaaaa kayma mi yapmış acaba nasıl oldu kız bende olursam takricam diyorum ama bugün olmadım regli
ikiaslanannesi AnnaKarenina_ biliyorum da post sahibi de 9+5 haftalık ultrasonu atmış o yüzden bende atayım dedim. Yoksa burdakiler kız dese hemen hazırlık yapmicam😁😁😁
Yusufefem AnnaKarenina_ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnsan ilki neyse ikincisi tam tersi olsun istiyor siz ne istiyorsunuz bilmiyorum tabi ama 😇