Farahzeynep ElizErva bende de aynı şekilde, 9 saat uyuyorum neredeyse yataktan kalkasım gelmiyor ama 🤷🏻♀️
Besrat ElizErva çocuk yapmadan önce bu forma üye olsaymışım kesin çocuk düşünmezmişim iyimi doğurduktan sora üye oldum🤣
Farahzeynep ElizErva geçen eşimle dışarı çıktık, kızımı ilk kez anneme bıraktık 3 saat falan gayet durdu, hatta geldiğimizde uyumuştu 😂 annem çok eğlendik biz, siz gezin diyor. 7 aylık kızım.
Deletedmom0102 ElizErva benim için bunlardan en önce gelen şey namaz😅namazı kıldımmı gerisi çok önemli gelmiyor hallediyorum hemen . Özellikle kızım uyanıkken namaz kılamıyorum malum yürüdüğü için izin vermiyor . Onun dışındaki işleri kızım uyanıkken biraz da olsa yapıyorum 😅bu şekilde
ElizErva Deletedmom0102 Allah kabul etsin her zaman kızınız büyümüş bizimki daha küçük yürüse bende rahat ederim işlerimi yaparım 😀
Deletedmom0102 ElizErva sağol canım 😘 siz büyüsün diyonuzda ayaklandıkca yaptıgım bütün işleri bozuyor . Kumanda yatak odasına tepsiyi dolaptan çıkarıp salona çoraplarını çıkarmasına kadar neler neler 😅ne söylesem inanasın gelmez yaşa gör hayırlsıyla😘😅