2cicek Ağır bir ter kokum var yanımda mutlaka rolon, yedek kıyafet parfüm taşıyorum ama aşırı rahatsız oluyorum kendi kokumdan. Şunu yaptım iyi geldi dediğiniz bir şey var mi? Emziriyorum şuanda.
Kitapkokusu 2cicek Rexona Clinical tavsiye ederim oldukça etkili sıfır terleme diyebilirim. Bu arada emzirmeden kaynaklı yani eğer yeni doğum yaptıysanız sürekli terlemeniz normal.
Oglusm 2cicek garnier rollon yeşil olanı üstünde ultra kuru yazıyor koltuk altını kuru tutuyor o ıslak görüntü olmuyor kokusuda cok güzel
Mervetnl 2cicek deotak beni kurtardı kırmızı olan duştan sonra sürüyorum kurulanıp 2-3 gün duş almasam bile kokmuyorum. Şimdi yaz mesela dün akşam sürdüm şimdi eve gidince duş alıp sürmicem hala etkisi devam ediyor. Banyo yaparsanız ama tekrarlayın muhakkak ben aşırı memnunum
aselliyam23 2cicek Dilan polatin rolonu bu konuda muhteşem dün geldi denedim hemen saat 5 falandı sürdüğümde gece 12 de hala ne bı ter kokusu ne ıslaklık ben çok beğendim sonuna kadar parasını hakeden bı ürün tavsiye ederim 🌸
Beyza_666 Ben deotak krem kullanıyorum yıllardır duştan çıkınca koltuk altına çok az sürüyorum diğer duşa kadar idare ediyor normalde çok ter kokan birisi değilim ama önerdiğim tüm arkadaşlarımda memnun kaldı ben emzirirkende kullandım ama sizde araştırın yine
Flamingom 2cicek baharatlı soğan sarımsaklı ürünler tüketmezseniz temiz içerik rollon lar etki tam gösteriyor
Zera 2cicek Onemli olan terinizi degil ter kokunuzu kesecek bir roll on. Ben dogal oldugu icin Yves Rocher aldim en son cok memnum kaldim. Terliyorum ama kokmuyorum🌸
dygusalmom97 2cicek deotak yeşil kutulu krem duştan sonra sürüyosun tek geçerim 🤌🏻 ben çok aşırı ter kokan biri değilim ama sürekli rahatsız olup duş alıyodum günde 5 defa vücudumu yıkıyodum deotaktan önce .