Sekerpare_ Alparslan98 Tatlım onun yerine aşure yap baklava ye kuruyemiş ye ben öyle beslendim hep makarna hele acayip süt yapıyor
esraeerdogann Alparslan98 bestlak damla işe yaramıyor bende işe yaramadı yani bir emzirme danışmanı var dilruba demirezer onun süt arttırıcı tableti var muhakkak deneyin ama yanında bol su için o kadar güzelki sütüm sürekli vardı onu kullanırken bir deneyin ama muhakkak su ile destekleyin ☺️
hermionegrangerr_ Alparslan98 ben tulin ebeden danismanlik almistim. Duzenli sagim ve bol sudan baska sutu arttiran hicbir sey olmaz demisti bana. Sonrasinda birkac sey oldu emzirmedim. Ama bestlaki sordum gerek yok dedi. Protein agirlikli beslen, duzenli sagim yap ve 3-4 lt su ic gunde demisti
nazlii1_ Alparslan98 bende kullandım onu etkisini gördüm ama yorumlarda kilo aldırıyo falan denmiş bende öyle bişey olmadı. Bol su için ,tahin helvası yedim bol bol ve dinlenin 🙏
Panikatakanne hermionegrangerr_ merhaba düzenli sağım nasıl olmalı mesala kaç saat aralıklarla ve emzirdikten ne kadar sonra
hermionegrangerr_ Panikatakanne 2 saat araliklarla yapicaksin demisti bana. On dk bi meme on dk digeri. Emzirdikten hemen sonra yapabilirsin. Sut gelmese dahi iki saat araliklarla yap
Neseli5 Alparslan98 tek birşey çaresi SU SU SU ,baklava börek makarna bunların hepsi fasa fiso , eskiler bunları yedirerek süt olacağını sanmışlar ama asıl süt yapan börek yedikten sonra susayıp o içtiğiniz sudur , sevgiler